Het was vandaag een redelijk rustige dag in de opvang. En ook gisteren was het rustig. Maar wij hebben weer goed nieuws voor onze kanjers!

Want gisteren kreeg Roos bezoek. Deze mensen hadden haar op de site gezien en wilden heel graag in levende lijve kennis met haar komen maken. Zij hebben heerlijk met Roos gewandeld en Roos heeft laten zien hoe leuk zij is en deze mensen willen haar heel graag adopteren. Zij komen haar morgen ophalen en dan kan haar nieuwe leven van start gaan!

27 februari 1

En er kwam een mevrouw kennis maken met Bink. Deze ontzettend leuke knul was bij ons binnen gekomen als zwerver en is helaas niet weer opgehaald door zijn baasjes. En zodoende hadden wij Bink voorgesteld aan deze mevrouw. En gisteren heeft zij gemerkt hoe ongelooflijk lief en leuk Bink is en zij vindt hem ontzettend lief en leuk! En zij laat ons zo gauw mogelijk weten of zij Bink zijn eigen gouden mandje gaat bieden. Nog even spannend voor Bink dus!

27 februari 2

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Tilly. Dit jonge meisje was onlangs vanuit Spanje bij ons gekomen en was op zoek naar lieve mensen. Wij hadden Tilly voorgesteld en na het zien van haar foto’s, waren zij erg nieuwsgierig geworden. En zijn vandaag dus kennis komen maken. En zij vonden haar ontzettend leuk. En ondanks dat Tilly nog wat verlegen is, zien zij dat dit echt goed gaat komen. Dus zij wilden haar graag adopteren en Tilly mocht vandaag lekker mee naar huis.

27 februari 3

En vandaag kreeg Jack bezoek! Deze mensen hadden onlangs gereageerd op een andere kat in onze opvang. Maar deze kat was al geadopteerd. Dus hadden wij Jack voorgesteld, ook een grote zwart met witte kater en met een hart van goud. Jack was via de dierenambulance bij ons binnen gekomen en nooit meer opgehaald door zijn baasjes. Dus Jack was er klaar voor om door iemand anders geadopteerd te worden. Deze mensen zijn vandaag kennis met hem komen maken en Jack ging meteen kennis maken en liet zien hoe geweldig leuk hij is. En deze mensen zagen het ook helemaal zitten met Jack en wilden hem graag adopteren. Dus Jack mocht mee naar huis vandaag en is begonnen met zijn nieuwe leven!

27 februari 4

En er kwam een mevrouw kennis maken met Lara vandaag. Zij was op zoek naar een wat oudere hond, die zij nog een heel fijn leven zou kunnen bieden. En zij kwam Lara tegen op de site en was heel nieuwsgierig naar haar geworden. Zij heeft uitgebreid kennis met Lara gemaakt, heerlijk met haar gewandeld en zij wilde Lara heel graag adopteren. Dus Lara mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar pensioen!

27 februari 5