Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang. Maar wij willen jullie eerst nog het goede nieuws van gisteren vertellen.

Gisteren was het namelijk de grote dag voor Patrick. Zijn baasjes hadden al eerder met hem kennisgemaakt, maar moesten nog even wachten tot het wondje in Patricks nek was genezen. En gisteren was het dan eindelijk zover, Patrick werd opgehaald en mocht mee naar zijn eigen mandje.

26 september 1

Vandaag kreeg allereerst Shila bezoek. Deze mooie grijze dame is – samen met haar zoontje – als vondeling bij ons binnengekomen en was na een operatie toe aan het vinden van een eigen mandje. Deze mensen hebben vandaag de tijd genomen om met haar kennis te maken en Shila heeft laten zien wij zij is. Zij willen haar heel graag adopteren en Shila wordt a.s. maandag opgehaald.

26 september 2

En vandaag kreeg ook Kiki bezoek. Met haar hartverscheurende oproep op Facebook heeft zij veel harten veroverd en zo ook van deze mensen. Zij hebben contact met ons gezocht en wilden graag met Kiki kennismaken. Vandaag was het dus zover. In het echt was Kiki precies zoals zij zelf schreef en deze mensen zijn helemaal voor haar gevallen. Dus ook Kiki mocht vandaag met mensen mee.

26 september 3

En als laatste kwamen er vandaag mensen voor Snoes. Snoes is bij ons gekomen, omdat zij bij haar vorige baasjes door alle drukte en veranderingen heel ongelukkig werd, stress had en ziek werd. Natuurlijk hebben wij Snoes laten onderzoeken en het lijkt erop dat zij in een rustige omgeving weer helemaal op zal knappen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een passend huisje en hebben wij Snoes gisteren aan mensen voorgesteld. Deze mensen waren heel nieuwsgierig en zijn gelijk vandaag gekomen. Zij hebben heerlijk met Snoes geknuffeld en waren er helemaal uit: Snoes mocht met hen mee naar huis! En wij hebben al gehoord dat Snoes niet alleen haar nieuwe huisje aan het verkennen is, maar ook heerlijk bij haar nieuwe vrouwtje op schoot ligt!

26 september 4