Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang. En dit keer niet met mensen die voor dieren kwamen kijken, maar met de dieren die wij in de opvang hebben. Afgelopen weekend zijn er zeven nieuwe honden bij ons binnen gekomen en die moesten allemaal op de foto.

En helaas zijn er vandaag drie katten bij ons binnen gekomen, die allen heel veel zorg nodig hebben :-(. Zij zijn het afgelopen weekend gevonden en zijn er allen niet zo goed aan toe…

We hebben een rood met witte kat binnen gekregen, die zijn bekken en één van zijn achterpoten heeft gebroken, op meerdere plaatsen… Hij heeft het afgelopen weekend opgenomen gelegen bij de dierenarts. Hij maakt het naar omstandigheden goed. Morgen worden er verdere onderzoeken gedaan en hopelijk kunnen wij hem middels een operatie helpen.

We hebben een oud poesje binnen gekregen, die in een container werd gevonden :-(…. Zij is ernstig vermagerd en is het afgelopen weekend bij de dierenarts opgenomen geweest. Verdere onderzoeken moeten nog volgen.

En we hebben een kat binnen gekregen met een nare breuk in zijn bekken, zijn heup uit de kom, hij blijkt helemaal geen tanden meer te hebben en is erg bang. Hij maakt het slecht en wij maken ons erge zorgen om hem 🙁

Duimen jullie mee voor deze lieve dieren?

Help ons helpen:

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=qp2rzkStreO7qSLUzabJ3iIK9fF20sXQ

26 oktober 1
26 oktober 2
26 oktober 3