​Het was vandaag een redelijk rustige dag in de opvang. 

Maar vandaag kwamen er mensen kennis maken met Cafe. Zij hadden deze prachtige jongeman op de site gezien en wilden heel graag kennis met hem maken. Zij hebben hem vandaag geknuffeld en gezien hoe ontzettend leuk hij is. En zij willen hem heel graag adopteren. Zij zijn thuis nog aan het verbouwen, maar over een paar weken is dat klaar en komen zij Cafe heel graag ophalen. Dus Cafe heeft zijn gouden mandje in het vooruitzicht! 

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met onze katten en zij waren op zoek naar een lieve knuffel. En zij hebben kennis gemaakt met Lalo. Een leukere en meer aanhankelijke kat bestaat er ook bijna niet. Lalo heeft laten zien wat een ongelooflijk leuk en lief mannetje hij is en deze mensen vonden hem geweldig. En zij wilden hem dan ook graag adopteren! Dus Lalo mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven! 

En vandaag kwam er een mevrouw kennis maken met lieve Ursula. Zij had haar op de site gezien en wilde haar graag in levende lijve ontmoeten. Zij heeft met Ursula gewandeld en uitgebreid kennis gemaakt en zij vindt haar geweldig en precies de hond waar zij naar op zoek was. En zij wil haar ook heel graag adopteren. Volgende week komt zij Ursula ophalen en dan kan zij ook gaan beginnen met haar nieuwe leven!