Ja, het klopt…. Wij hebben jullie de laatste 2 a 3 weken o.a. de bij ons binnengekomen kittens voorgesteld, laten genieten van verkoelende waterbaden en ons best gedaan om in Oranjestemming te komen. Maar al een tijdje hebben jullie geen dagelijks nieuws van ons gehad….. terwijl er zeker goede berichten zijn. Daarom vandaag een inhaalslag en vanaf volgende week pakken wij het weer op. Beloofd!


Sommige dagen was het rustig en soms was het drukker, maar er was dagelijks bezoek voor onze dieren en wij zijn blij dat een groot aantal daarvan ook een nieuw thuis heeft gevonden! Natuurlijk altijd na meerdere contacten en voor de honden het (digitale) huisbezoek!
Zo mocht Minoes eerder in juni met mensen mee. En ook Mickey en Hamilton hebben nieuwe baasjes gevonden.

26 juni 1
26 juni 2


Het was voor hen even wachten tot zij goed hersteld was van haar operatie. Maar toen kon ook Yara eindelijk met haar nieuwe baasjes mee naar huis. We hebben al foto’s gezien dat Yara het prima met haar hondenzus kan vinden en een fijn kleedje op de bank zeker weet te waarderen!

26 juni 3


Drogo was helaas teruggekomen en voor hem zijn wij opnieuw op zoek gegaan naar een goede plek. Wij hebben hem voorgesteld aan mensen die interesse hadden en zij zijn met hem kennis komen maken. Na een wandeling waren zij eruit, Drogo ging prima bij hen passen. Hij mocht met hen mee naar huis en zij hebben ons laten weten dat hij zich prima vermaakt.

26 juni 4


Sas – Freule Sassefras – heeft vorige week bezoek gehad en heeft haar bezoek helemaal ingepakt! Zij is dan ook mee naar huis gegaan en wij hebben begrepen dat het goed met haar gaat.

26 juni 5


Begin deze week hebben Diesel, Nizoe en Wodan een nieuw mandje gevonden. Kibo had vorige week bezoek gehad en deze mensen waren helemaal weg van hem. Zij willen het heel graag met hem proberen en zij vandaag is Kibo met hen op proef meegegaan.

26 juni 6
26 juni 7


Voor Salma zochten wij ook een nieuwe plek en voor haar hadden zich nieuwe mensen gemeld. Na een eerste kennismaking eerder deze maand, hebben zij haar vandaag samen met hun hond een bezoek gebracht. Na een wandeling hebben deze mensen en de honden op een van de velden de tijd genomen om elkaar te leren kennen. Dat ging goed met die twee! Deze mensen komen volgende week nog een keertje voor Salma en gaan dan een besluit nemen.

26 juni 8


Vandaag mocht Bart met zijn nieuwe baasje mee naar huis. En ook voor Henk was het vandaag de grote dag! En wij zijn heel blij dat lieve Minette vandaag ook is opgehaald door een gezin. Zij gaat daar precies de zorg – en beweging – krijgen die zij zo hard nodig heeft!

26 juni 9
26 juni 10
26 juni 11