Het was vandaag een erg drukke dag in de opvang.

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Gran Cherokee. Zij hadden deze leuke gozer al gezien toen hij nog in de opvang in Spanje zat en omdat hij bij ons zou komen, zijn zij een poosje geleden met ons in contact gekomen. Deze mensen keken met smart uit naar zijn komst en moesten flink wat geduld hebben, maar vorige week kwam hij eindelijk bij ons binnen en vandaag zijn zij voor hem gekomen. En ondanks dat alles in gereedheid was voor hem, zij al verliefd waren op zijn foto’s en zijn filmpje, is het toch altijd spannend om hem in levende lijve te ontmoeten. Maar dat was eigenlijk direct helemaal goed en zij vinden hem fantastisch. En wilden hem dan ook graag adopteren. Dus Gran Cherokee is mee naar huis gegaan vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe toekomst!

26 april 1

En er kwam een gezin langs voor de kleine Tiburon. Zij stonden al even op de wachtlijst voor een leuke hond voor hun gezin en toen deze kleine man bij ons binnen kwam, hebben wij hem voorgesteld. Dit gezin heeft 3 kleine kindjes en al een hondje. Maar vandaag waren alleen de kindjes mee. Zij hebben heerlijk gewandeld samen en ondanks dat Tiburon het eerst even wat spannend vond, ontdooide hij snel en vond het allemaal heel leuk en gezellig. Zij hebben hier in de opvang nog even gespeeld en Tiburon vond het allemaal leuk. Dus zij zijn heel enthousiast. Komende zaterdag komen zij opnieuw langs en nemen dan hun hondje ook mee, want zij moet hem natuurlijk ook leuk gaan vinden. Dus zaterdag weten we meer.

26 april 2

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Elias en Aura. Afgelopen zaterdag was de moeder van dit gezin met haar dochter langs geweest en vandaag kwam de vader met zijn dochter langs, om ook de honden in levende lijve te ontmoeten. Zij hebben heerlijk gewandeld met zowel Elias en Aura en zij wilden heel graag Aura adopteren. Zij hebben het gezamenlijk nog overlegd en zij zijn eruit dat zij Aura heel graag een eigen plekje willen bieden. Zij komen haar 8 mei ophalen en dan kan zij gaan beginnen aan haar nieuwe leven!

26 april 3

En er kwamen vandaag mensen langs om kennis te maken met Panacotta. Zij hadden hun eigen honden ook mee en samen hebben zij een heerlijke wandeling gemaakt. En Panacotta heeft laten zien wie en hoe zij is en met de andere honden ging het prima samen! En zij gaan nu serieus nadenken of zij haar een heel fijn thuis kunnen gaan bieden. Nog even spannend voor Panacotta dus!

26 april 4

En vandaag kreeg Berta bezoek van mensen, die al een leuke pup hebben en er een leuke hond bij zochten. Zij hebben heerlijk met Berta gewandeld en vervolgens hier bij ons op het terrein nog even los van haar genoten. Helaas had Berta geen klik met de pup en was er tussen hun geen match helaas. Wij hebben Kaly ook nog voorgesteld en ook met haar hebben zij kennis gemaakt. Hun pup vond haar enig, net als iedere andere hond leuk vindt ;-). Deze mensen gaan nadenken of zij Kaly een fijn thuis kunnen gaan bieden en laten ons dit zo gauw mogelijk weten.