​Het was vandaag een feestelijke dag in de opvang! 

Want na maanden van wachten en oefenen en zijn best doen, mocht Lio vandaag naar huis!!! Hij heeft een poosje geleden al kennis gemaakt met zijn nieuwe baasje, het huisbezoek was al een poosje geleden gebeurd en nu was de verbouwing van zijn huis ook klaar en was het vandaag de grote dag dat Lio echt naar huis mocht! Heerlijk om hem de opvang te zien verlaten! 

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met lieve Flopi! Zij hadden het digitale huisbezoek al gehad voordat zij naar de opvang kwamen en mochten zij verliefd worden op het mannetje, dan zou hij meteen mee naar huis mogen. Deze mensen hebben heerlijk met Flopi gewandeld en geknuffeld en Flopie heeft laten zien hoe ontzettend lief, leuk, slim en zachtaardig hij is. En dat vonden zij helemaal geweldig. En zij wilden hem dan ook graag adopteren. Dus Flopi mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven! 

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Sheibani. Zij hadden deze spetter op de site gezien en wilden heel graag in levende lijve kennis met hem maken. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en Sheibani heeft laten zien wat een leukerd hij is, hoe blij hij is, hoe actief en grappig en zij wilden hem heel graag adopteren. Ook zij hadden hun digitale huisbezoek inmiddels gehad en zij mochten hem dan ook lekker mee naar huis nemen vandaag. Dus zijn leven is vandaag ook van start gegaan!