Het was vandaag een wat drukkere dag in de opvang en wij beginnen graag met het nieuws over het gezin van Alisa. Want dit prachtige meisje was een heel aantal weken geleden bij ons binnen gekomen, samen met haar 2 prachtige zoontjes! Zij waren welkom in een gastgezin en zijn daar de afgelopen weken geweest. En afgelopen woensdag zijn Ollie en Levi opgehaald door hun nieuwe familie. En moeder Alisa wordt vanavond opgehaald door haar nieuwe baasjes. Dus voor dit gezin is het nieuwe leven begonnen en zij mogen nu heerlijk gaan genieten van alles!

25 juni 1

En Roderique kreeg vandaag bezoek! Deze mensen hadden hem op de site gezien en wilden heel graag kennis met hem komen maken. En vanmiddag zijn zij geweest en zij vonden hem helemaal geweldig. En wilden hem erg graag adopteren. Dus Roderique mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

25 juni 2

En vandaag kreeg Lola voor de tweede keer bezoek. En deze mensen waren er helemaal over uit, zij wilden Lola heel graag adopteren! Zij hadden al een digitaal huisbezoek gehad en zij mocht dan ook mee naar huis vandaag. Dus Lola is aan haar nieuwe leven begonnen en hopelijk gaat zij ontzettend gelukkig worden!

25 juni 3