Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

Vanmorgen kwamen er mensen kennis maken met Maco. Deze leuke en vrolijke vent was op zoek naar mensen die hem een fijn leven konden bieden. En nadat wij contact met elkaar hadden gehad, het digitale huisbezoek had plaats gevonden en wij dachten dat ze wel bij elkaar zouden passen, kwamen zij vandaag langs voor hem. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld, geknuffeld en Maco heeft laten zien wie en hoe hij is. En deze mensen vinden hem ontzettend leuk en wilden hem heel graag een fijn thuis bieden. Dus Maco mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

24 oktober 1

En vandaag kwam er een meneer langs voor Joyce. Hij had haar op de site gezien en wilde heel graag kennis met haar komen maken. Same hebben zij heerlijk gewandeld en heeft Joyce laten zien wat een ontzettend leuke griet zij is. En deze meneer denkt dat zij samen heel gelukkig kunnen worden en wil haar heel graag adopteren. Volgend weekend komt hij Joyce ophalen en dan kan ook zij gaan beginnen met haar nieuwe leven!

24 oktober 2

En vandaag kreeg Lars voor de tweede keer bezoek. Vorige week kwam er een mevrouw voor hem langs en vandaag was haar vriend ook mee. En samen hebben zij opnieuw kennis met Lars gemaakt. En ook hij vindt Lars geweldig en zij willen hem heel graag adopteren. Volgende week komen zij Lars ophalen en mag hij ook gaan beginnen aan zijn nieuwe leven!

24 oktober 3

En er kwam vandaag een mevrouw langs voor onze oude Pepa. Zij had haar eigen hond ook bij zich, ook een oudere dame. Samen hebben zij kennis met Pepa gemaakt, hebben zij ze de tijd gegeven om samen te zijn en dat ging prima. Maar Pepa was ook wat moe vandaag en heeft laten zien dat zij echt een oude dame is. Dus wandelen zat er vandaag niet in. Maar Pepa heeft wel laten zien hoe ontzettend lief zij is. Deze mevrouw gaat het weekeinde nadenken of zij Pepa een fijne plek kan bieden en laat ons dit volgende week weten.

24 oktober 4

En in de afgelopen dagen zijn er drie van onze pleegkittens verhuisd! Star en Mila zaten in één gastgezin en zij waren samen welkom bij hun nieuwe familie. En kleine Olivier werd ook opgehaald door zijn nieuwe familie en rende ze bij de deur al tegemoet! Heerlijk dat ook deze drie moppies aan hun nieuwe leven zijn begonnen!