Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Panacotta. Zij hadden haar op de site gezien en wilden heel graag kennis met haar komen maken. Zij hebben een heerlijke wandeling met haar gemaakt en haar wat beter leren kennen. En zij willen heel graag volgende week nog een keer langskomen om opnieuw met haar te wandelen en haar nog wat beter te leren kennen. Spannend voor Panacotta en wij houden jullie op de hoogte.

24 april 1

En er kwamen mensen langs om kennis te maken met Elias. Zij hebben al eerder een hond bij ons geadopteerd, die het heerlijk vindt om met andere honden te spelen en dus graag een maatje zou hebben. En toen zij Elias op de site zagen, waren zij nieuwsgierig naar hem geworden. Maar zeker ook naar de andere honden die wij binnen hadden gekregen. Zij hebben eerst heerlijk met Elias gewandeld en beide honden zijn ook nog even los op ons terrein geweest en zij hebben echt heerlijk met elkaar gespeeld. Dus dat lijkt een hele goede match te zijn. Zij hebben ook nog met andere honden kennis gemaakt en ook dat ging goed tussen beide honden, waaronder Aura. Zij is echter een heel andere hond dan Elias en ging niet zo enthousiast met hun hond spelen. Dus tja, dan is dat best heel lastig allemaal, omdat ze beiden zo leuk zijn. Deze mensen gaan het weekeinde dan ook goed nadenken of zij één van beide honden een fijn thuis kunnen bieden en laten ons dit begin volgende week weten!

En er kwam vandaag een meneer langs voor de zusjes Mar en Adele. Hij heeft thuis meerdere katten, een heerlijk beschermd buitenverblijf en heel veel geduld en liefde. En toen hij deze meisjes tegenkwam op de site, wilde hij ze heel graag een fijn thuis bieden. Hij is vandaag dan ook langs gekomen, heeft kennis gemaakt met de meisjes en zag ook dat ze heel veel tijd en geduld nodig zullen hebben. Maar dat was geen enkel probleem en hij wilde ze heel graag adopteren. Dus Mar en Adele mochten mee naar huis vandaag en zijn begonnen aan hun nieuwe leven.

24 april 4

En vandaag is lieve Ginger begonnen aan zijn nieuwe leven! Hij werd vandaag opgehaald en mag nu heerlijk genieten van zijn nieuwe leven!

24 april 5