Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vandaag kreeg onze lieve Willem bezoek! Dit mannetje kwam bij ons binnen met een nare breuk in zijn poot, die uiteindelijk is geamputeerd. Hij revalideerde echt heel erg voorspoedig en hij was inmiddels op zoek naar zijn eigen familie. En vandaag kwam er een gezin langs om kennis met hem te komen maken. Willem heeft laten zien wat een ongelooflijk lieve knul hij is en zij willen hem graag adopteren. Volgende week komen zij hem ophalen en dan kan hij aan zijn nieuwe leven gaan beginnen!

23 maart 1

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met lieve Nina. Zij hadden deze lieve en prachtige dame op de site gezien en wilden heel graag kennis met haar komen maken. Zij hebben haar vandaag ontmoet en Nina heeft laten zien wat een ongelooflijk leuk meisje zij is. En deze mensen vonden haar geweldig! En wilden haar heel graag adopteren. Dus Nina mocht mee naar huis en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

23 maart 2

En er kwam een meneer langs, speciaal voor lieve Panacotta! Hij had haar op de site gezien en wilde erg graag kennis met haar maken. Wij hadden al uitgebreid contact met elkaar gehad voordat hij kwam en hij wist hoe Panacotta was. Hij heeft heerlijk met haar gewandeld, heeft haar leiding gegeven en Panacotta was helemaal blij hierdoor. Deze meneer zag het helemaal zitten met deze lieverd en wilde haar heel graag adopteren. Dus Panacotta mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

23 maart 3