Het was vandaag een wat drukkere dag in de opvang.

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Katie en Lisa. Een bijzonder duo dat een aantal weken geleden bij ons binnen kwam. Hun vrouwtje kon door omstandigheden niet meer voor ze zorgen en daarom zochten zij samen een liefdevol thuis. Katie en Lisa waren in een gastgezin en dat is natuurlijk altijd heel erg fijn. Maar vandaag kwamen zij naar de opvang, om kennis te maken met deze mensen. Zij hadden al eerder gereageerd op een hond bij ons in de opvang, maar helaas voor hun hadden zij al een thuis gevonden. Dus wij hadden Katie en Lisa als duo voorgesteld en zij waren enthousiast. Zij hebben een heerlijke wandeling met ze gemaakt en vinden ze geweldige honden. En zij wilden ze heel graag een liefdevol thuis bieden. Dus Katie en Lisa mochten vandaag mee naar huis en mogen gaan genieten van hun nieuwe leven!

23 januari 1

En vandaag kreeg ook Billy bezoek, hij woonde in hetzelfde gastgezin als Katie en Lisa, dus onze pleegmoeder was al op tijd bij ons met ‘haar’ kanjers. De mensen die voor Billy kwamen, hebben jaren geleden ook een podenco bij ons geadopteerd, met veel angst en daar hebben zij erg veel tijd en energie in gestopt. Helaas hadden zij al afscheid moeten nemen van hun vorige hond en toen zij Billy zagen en zijn verhaal lazen, zagen zij veel van hun vorige hond en wilden Billy ontzettend graag ontmoeten. Zij hadden al contact gehad met zijn pleegmoeder en vandaag was dus de ontmoeting. Zij hebben met Billy gewandeld en kennis gemaakt en waren direct helemaal weg van hem. En zodoende is Billy vandaag ook mee naar huis gegaan en mag hij beginnen aan zijn nieuwe leven!

23 januari 2

En er kwamen mensen kennis maken met Rogelia vandaag. Zij hadden haar op de site gezien en wilden heel graag in levende lijve kennis met haar komen maken. Zij hebben een heerlijke wandeling met haar gemaakt, hebben met haar geknuffeld en wij hebben nog een poosje met elkaar gesproken. Zij gaan het weekeinde nadenken of zij Rogelia een fijn thuis kunnen bieden en laten ons dit maandag weten. Dus nog even spannend voor deze lieve dame.

23 januari 3