Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En we beginnen met het goede nieuws dat Bruno zijn eigen gouden mandje heeft gevonden! Hij was onlangs op proef mee naar huis gegaan. Deze mensen wilden heel graag een vriendje voor hun andere hond en dat moet natuurlijk een leuke klik zijn. En dat is het geworden! Bruno en hun hond liggen gezellig samen op de bank, spelen en gaan heel graag mee wandelen. Bruno voelt zich al helemaal thuis en het gaat allemaal heel erg goed. Dus Bruno mag blijven en is vandaag officieel geadopteerd!

23 april 1

En er kwam vandaag een mevrouw kennis maken met Ginger. Zij had het verhaal van Ginger gelezen en dacht dat zij hem het rustige thuis kon bieden waar hij zo naar verlangde. Ginger is na de ingreep aan zijn gebit ongelooflijk opgeknapt en kwam inmiddels ook bij ons heerlijk knuffelen. En vandaag deed hij dit ook en heeft aan zijn nieuwe vrouwtje laten zien wat een heerlijke knul hij is. En zij vond hem geweldig en wilde hem heel graag adopteren. Dus Ginger mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

23 april 2

En er kwam een gezin kennis maken met de kleine Emily, die een aantal weken geleden uit een boom was gered. Deze mensen hadden op een andere kat van ons gereageerd, maar deze was inmiddels gereserveerd. Maar wij hadden Emily natuurlijk in de opvang en hadden haar voorgesteld aan deze mensen. En vandaag zijn zij komen kennismaken met de kleine meid en vonden haar geweldig leuk! En Emily vond het allemaal ontzettend leuk en gezellig en heeft laten zien wat een leuke griet zij is. Deze mensen wilden Emily dan ook heel graag adopteren en hebben haar lekker mee naar huis genomen!

23 april 3

En de mevrouw die vorige week kennis had gemaakt met Cooper, kwam vandaag opnieuw voor hem langs en had haar moeder ook bij zich. Zij hebben samen weer heerlijk gewandeld en Cooper heeft genoten. Deze mevrouw wil Cooper dan ook heel graag adopteren en krijgt morgen haar huisbezoek. En als dat allemaal is geweest, dan wil zij Cooper heel graag volgende week op komen halen!

23 april 4