Jullie hadden van ons nog het nieuws van de afgelopen dagen tegoed!

Zo heeft afgelopen weekend Nila, die bij een van onze pleegmoeders verblijft, bezoek gehad. Nila kwam direct bij de deur al op haar bezoek aflopen en heeft ze daarna helemaal om haar vingertje (pootje) gewonden. Hoewel haar nieuwe baasjes haar gelijk wel mee naar huis wilden nemen, moesten zij thuis nog echt het een en ander voor Nila’s komst voorbereiden. Het was voor haar dus nog even twee nachtjes slapen, maar vandaag is Nila verhuisd naar Brabant.

22 september 1

Ook is lieve Sem dit weekend met zijn nieuwe baasjes meegegaan. Sem kwam heel zwak en ziekjes bij ons binnen en is door zijn lieve pleegmoeder heerlijk verwend en weer helemaal opgeknapt. Zijn nieuwe baasjes kenden zijn verhaal en hadden foto’s van hem gezien. Ze wilden heel graag komen kennismaken en ook in het echt waren ze helemaal weg van hem. Dus ook Sem heeft een eigen mandje gevonden!

22 september 2

Behalve dat wij Kika geholpen hebben met het typen van haar verhaal 😉, was het vandaag ook de dag dat Dolly voor de tweede keer bezoek kreeg van mensen die haar graag een nieuw thuis willen geven. Zij hadden vandaag speciaal hun eigen hond meegenomen, want deze twee moeten elkaar natuurlijk ook leuk vinden! Zij hebben de tijd genomen voor de kennismaking en waren er vandaag uit; Dolly mocht met hen mee! Wij zijn heel blij dat deze lieve lobbes weer een fijne plek heeft om te wonen.

22 september 3

Vandaag was ook de dag dat een hondje dat pas bij ons in de opvang is gekomen, is geopereerd. Dankzij een van onze lieve donateurs kon deze voor haar zo belangrijke operatie doorgaan! Vandaag was het zover en alles is gelukkig goed gegaan. Deze lieve schat is al een beetje op leeftijd en daarom slaapt zij vannacht voor alle zekerheid nog bij de dierenarts. Wij stellen haar binnenkort aan u voor.

Omdat het deze dagen nog zo mooi weer is, zijn wij ook lekker buiten bezig. Dankzij jullie donaties kunnen wij namelijk nieuwe dakplaten en gaas gaan kopen. En kunnen onze asielkatten binnenkort weer veilig naar buiten! Dus wordt er geklust en zijn wij begonnen met het afhalen van de kapotte dakplaten van de buitenkennel.

22 september 4