Het was vandaag een erg drukke dag in de opvang.

Vandaag kwamen er mensen kennis maken met Katrina. Zij hebben al een hond van ons, een hond die uit dezelfde opvang komt waar Katrina ook vandaan komt. En zij hebben nog een ouder hondje, die natuurlijk ook mee was. Zij waren op zoek naar een dame die hun roedel weer compleet kon maken en zodoende kwamen zij met Katrina kennis maken, want zij kan prima leiding geven. Gezamenlijk hebben zij kennis gemaakt, gewandeld en geknuffeld en zij vonden elkaar heel erg leuk allemaal en reageerden heel erg goed op elkaar. En daarom wilden zij Katrina heel graag adopteren. En zij is meegegaan naar één van onze eilanden, waar zij heerlijk mag gaan genieten!

22 mei 1

En er kwamen vandaag mensen langs voor lieve Panacotta. Zij hebben eerder een hond van ons geadopteerd, die ook heel bang was destijds. Hij heeft een mooie leeftijd behaald. Zij hadden er ook een andere hond bij geadopteerd, die na de dood van hun eerste hond toch wel heel erg op zoek was naar een maatje. En toen deze mensen Panacotta voorbij zagen komen, waren zij heel enthousiast. En dat Panacotta bang is voor bepaalde dingen, was geen enkel probleem, want dat is hun andere hond ook. Zij hebben buiten de opvang met de pleegmoeder van Panacotta afgesproken, omdat hun hond het mogelijk anders heel spannend zou vinden. Panacotta en hun hond hebben kennis gemaakt en dat ging prima en zij zagen het helemaal zitten met haar. Zij zijn naar de opvang gekomen om alles in orde te maken en Panacotta mocht mee naar huis. Zij heeft de afgelopen weken echt geweldig veel vooruitgang geboekt bij haar pleegmoeder. Zij loopt keurig aan de riem, kent het leven in huis en heeft laten zien dat zij ontzettend graag wil samenwerken. Zo mooi om haar zo te zien groeien. En nu mag zij nog verder groeien en nog heel veel leren! Dit lieve meisjes heeft veel pech gehad in haar leven, maar hopelijk is het nu dan echt de juiste tijd voor haar!

22 mei 2

En er kwam een mevrouw langs voor Babbeltje. Zij had onlangs contact met ons opgenomen en zij zocht een lief en bijzonder hondje. En toen Babbeltje afgelopen week bij ons binnen kwam, moesten wij aan deze mevrouw denken. Dus hebben wij contact met haar gezocht en zij wilde heel graag kennis met haar komen maken. Vandaag heeft zij heerlijk met Babbeltje gewandeld en heeft Babbeltje laten zien wat een bijzonder lief meisje zij is. Babbeltje is een iets ouder dametje, dat uit Suriname komt en al een poosje in Nederland woonde. Daar heeft zij ook al laten zien wat een leukerd zij is. Deze mevrouw vond Babbeltje echt een geweldig meisje en wilde haar dan ook heel graag adopteren. Dus Babbeltje mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

22 mei 3

En er kwamen mensen kennis maken met Joselito vandaag. Joselito was een paar weken geleden verhuisd naar een pleegvader, die hem ontzettend veel heeft geleerd. Joselito was al op jonge leeftijd in het asiel in Spanje komen wonen en toen hij bij ons binnen kwam was hij nog steeds heel jong en kende helemaal niets. Gelukkig kon hij dus terecht bij deze pleegvader, die hem ontzettend veel heeft geleerd. Joselito heeft laten zien hoe slim hij is, hoe snel hij dingen heeft opgepakt en hoe graag hij zijn best wil doen. En hij was er dus helemaal klaar voor om op zoek te gaan naar een nieuw huis. Deze mensen waren op slag verliefd op Joselito, maar hij stond een poosje op ‘gereserveerd’ op de site, om te kijken hoe hij het thuis zou doen. Maar toen hij weer vrij kwam, hebben zij direct contact met ons opgenomen en vandaag kwamen zij kennis met hem maken. En zij vinden hem geweldig en wilden hem heel graag adopteren. Dus ook Joselito mocht mee naar huis en is begonnen aan zijn nieuwe leven!

22 mei 4

En er kwamen mensen kennismaken met onze katten. Zij hadden Francien gezien, maar wij hadden ook Hamilton voorgesteld. Want deze mensen hebben een heel jong kindje en daar zou hun nieuwe kat natuurlijk goed mee kunnen opschieten. Zij hebben kennis gemaakt met zowel Hamilton als Francien en Hamilton heeft meteen al zijn charmes in de strijd gegooid en was intens lief voor het kleine meisje. Hij kwam kopjes geven en knuffelen, heel erg schattig! Francien vond het net wat spannender allemaal en daarom willen deze mensen heel graag Hamilton een fijn thuis bieden. Zij komen hem snel ophalen en dan kan hij gaan beginnen aan zijn nieuwe leven! Helaas hebben wij geen leuke foto van Hamilton, maar hij is een prachtige zwarte langharige knul!

En vandaag was het de grote dag voor lieve Salma! Zij had vorige week bezoek gehad van haar nieuwe baasjes en vandaag was het de grote dag dat zij lekker mee naar huis mocht!

22 mei 5

En ook voor Totti was het de grote dag vandaag! Hij had ook al bezoek gehad van zijn nieuwe vrouwtje en zij had de afgelopen week het huisbezoek gehad. En vandaag kwam zij hem ophalen en is dit bijzondere kereltje begonnen aan zijn nieuwe leven!

22 mei 6

Verder zijn er vandaag nog 2 katten bij ons binnen gekomen die niet langer bij hun familie konden blijven. En zijn er ook nog 2 katten bij ons binnen gekomen die zwervend waren aangetroffen. Wij proberen ze allemaal zo gauw mogelijk aan u voor te stellen!