Het was vandaag een redelijk rustige dag in de opvang.

En vanmorgen kwamen er mensen kennis maken met Samantha. Zij hadden haar op de site gezien en wij hadden van de week contact gehad en zij leken echt hele fijne baasjes voor deze lieverd, die al een heel verleden achter zich heeft en eindelijk op zoek kon naar een eigen familie. Deze mensen hebben heerlijk met Samantha gewandeld, hebben uitgebreid kennis gemaakt en Samantha heeft laten zien wat een ongelooflijk leuke en lieve dame zij is. En zij wilden haar heel graag adopteren! Dus Samantha mocht mee naar huis en mag gaan genieten van een heerlijk leven!

22 januari 1

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Chitto! Deze knul was al eerder geadopteerd geweest, maar helaas was hij terug gekomen. Maar toen Chitto weer beschikbaar kwam, waren er nog een aantal mensen die hem heel graag wilden ontmoeten. En vandaag kwamen er mensen langs die hem veel te bieden hebben, waaronder ongelooflijk veel ruimte. Zij hebben Chitto vandaag wat beter leren kennen, hebben met hem gewandeld en Chitto heeft laten zien wie en hoe hij is. En deze mensen vinden hem geweldig en wilden hem heel graag adopteren. Dus Chitto mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

22 januari 2

En gisteren was het de grote dag voor Roosje! Want zij is gisteren opgehaald door haar nieuwe vrouwtje en is ook begonnen aan haar nieuwe leven!

22 januari 3