Het was vandaag een drukke dag in de opvang en ook gisteren zijn er twee van onze kanjers naar huis gegaan!

Gisteren is Kaira opgehaald door haar nieuwe baasjes. Zij waren helemaal blij door haar en zouden haar eigenlijk pas ophalen na de uitslag van de bloedtesten. Maar ja, dit zou voor hun eigenlijk niets veranderen en zij wilden haar gewoon heel graag adopteren. En zij hebben haar gisteren dan ook opgehaald en deze lieverd mag sinds gisteren zeggen dat zij haar eigen familie heeft!

22 augustus 1

En de kleine Mulan is gisteren naar huis gegaan en mag ook gaan genieten van haar nieuwe leven!

22 augustus 2

En vandaag kwam er een meneer langs, met zijn dochter, om kennis te komen maken met Choca en Moca en ook met Daisy. Zij hebben de kleine zusjes ontmoet en vervolgens ook Daisy. En zij hebben gekozen voor Daisy! Zij vonden haar erg lief en zij zou veel beter passen bij hun en zodoende wilden zij heel graag Daisy lekker mee naar huis nemen. Dus Daisy heeft vandaag haar nieuwe familie gevonden en mag gaan genieten van het rijk voor zichzelf, waar zij enorm van zal genieten!

22 augustus 3

En vandaag kwam er een meneer langs om kennis te maken met Fred. Wij hadden Fred net op de site staan toen hij al reageerde op het kleine ventje. En vandaag heeft hij uitgebreid met het kleine mannetje kennis gemaakt en vindt hem helemaal geweldig. En wilde hem heel graag adopteren. Dus ook Fred mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

22 augustus 4

En vandaag was het de grote dag voor Bal en ook voor Siro! Zij hadden beiden al eerder kennis gemaakt met hun nieuwe baasjes en vandaag werden zij beiden opgehaald door hun nieuwe baasjes! Hun nieuwe leven is van start gegaan vandaag!

22 augustus 5
Bal
22 augustus 6
Siro

En de afgelopen weken is er hard gewerkt aan een plek voor een prachtig tuinhuis die wij hebben gekregen! Er is ruimte gemaakt, een fundering gestort en was alles klaar voor de opbouw van het tuinhuis! En vandaag is hij erop gekomen en helemaal in elkaar gezet! Heel erg fijn en wij willen graag de klussers bedanken die dit voor elkaar hebben gekregen! Toppers zijn jullie!