Het was vandaag een drukke dag, maar we beginnen eerst even met het nieuws van gisteren.
Gister kwam er een meneer speciaal voor Rambo. Wij hadden al uitgebreid contact gehad met hem en vandaag was de dag dat hij langs kwam. Hij was direct verliefd op dit leuke kereltje en hij mocht dan ook lekker mee naar huis.

21 november 1

Vandaag was ook de dag voor Barabas, hij kreeg speciaal bezoek. Deze mensen hadden hem op de site gezien en waren toen al erg enthousiast. Na het wandelen waren zij er dan ook helemaal over uit, Barabas mocht mee naar huis!

21 november 2

Ook kreeg kleine Coco bezoek van een mevrouw. Zij was een tijdje geleden ziek bij ons binnengekomen. Toen laatst deze mevrouw belde, hebben wij Coco aan haar voorgesteld. Vandaag kwam zij dus kennis maken en zij was er snel uit. Dinsdag wordt zij opgehaald en mag haar nieuwe leven beginnen. Helaas hebben wij geen foto van Coco.

En ook Grizly kreeg vandaag bezoek van mensen. Zij hebben een fijne lange wandeling gemaakt en hem goed leren kennen. Zij hadden eerder een collie gehad en waren bij terugkomst er dan ook helemaal over uit. Zij wilden Grizly graag een nieuw huis geven! Hij mocht dus zijn spulletjes pakken en mee naar zijn nieuwe huis.

21 november 3

Angela kreeg vandaag voor de tweede keer bezoek. Deze mevrouw was nu even alleen voor wat quality time met haar en zij vindt haar nog steeds geweldig. Dinsdag komt zij met de rest van de familie en als dat goed gaat, mag Angela lekker mee naar huis.

21 november 4

Ook kregen Lientje en Mientje vandaag bezoek van mensen. Zij hebben uitgebreid geknuffeld met de dames en ze beter leren kennen. Na de kennismaking was het dan ook wel duidelijk en zij wilden hun graag adopteren. Zij gaan inkopen doen en komen binnenkort de meisjes ophalen.

21 november 6

En voor Ziva was het vandaag ook zover! Zij had afgelopen zaterdag bezoek gehad en vandaag werd zij opgehaald. Zij mag dus ook lekker genieten van een nieuw warm mandje.

21 november 7