​Het waren drukke dagen in de opvang en wij hebben het natuurlijk ook druk met alle omstandigheden rondom het Corona-virus…

Vandaag kwamen er mensen kennis maken met Misha. Deze lieve dame verblijft bij ons in Veccio’s en vindt het daar heel erg fijn. Maar zij durft niet aan de riem te lopen en vindt dat heel erg spannend. Maar deze mensen kwamen toch speciaal voor haar langs en wilden heel graag kennis met haar maken. En zij hebben alle tijd genomen om haar beter te leren kennen en weten nu wie zij is. Zij gaan het weekeinde nadenken of zij haar een fijn thuis kunnen bieden. Hopelijk wordt het vervolgd voor haar! 

En vandaag kreeg Yuno bezoek van mensen die hem op de site hadden gezien en graag kennis met hem wilden maken. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en geknuffeld en Yuno heeft laten zien wie hij is! En deze mensen willen ook graag het weekeinde nadenken of zij hem een fijn thuis kunnen bieden en laten ons dit volgende week weten. Dus wordt hopelijk ook vervolgd voor Yuno! 

En vandaag kreeg Tara bezoek! Dit gezin had ook hun eigen hond mee en gezamenlijk hebben zij kennis gemaakt, heerlijk gewandeld en heeft Tara laten zien hoe ontzettend leuk zij is! Deze mensen hadden al een digitaal huisbezoek gehad en daarom mocht Tara vandaag ook mee, als de klik er zou zijn. En die was er beslist en deze mensen wilden Tara heel graag een fijn thuis beiden. Dus Tara is mee naar huis gegaan vandaag en mag gaan genieten van ​haar nieuwe leven! 

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Shiva! Deze leuke griet hadden zij op de site gezien en vandaag kwamen zij langs om haar te ontmoeten. Zij hadden hun eigen hond ook bij zich en gezamenlijk hebben zij kennis gemaakt en heerlijk gewandeld. En deze mensen vinden haar ontzettend leuk! Zij gaan van de week hun digitale huisbezoek krijgen en als alles goed is, dan mag Shiva snel gaan verhuizen! 

En verder waren een aantal van onze dieren zover dat ze mochten gaan verhuizen gisteren en vandaag! De nieuwe toekomst van Anna, Agatha, Florito, Candy, Remus en Wolf is begonnen!