Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vandaag kwamen er mensen langs voor lieve Yuna en Minnie, de moeder en dochter die samen een fijn plekje zochten. Deze mensen hebben eerder een hond bij ons geadopteerd en zodoende kwamen zij op onze site Yuna en Minnie tegen. En waren direct al heel enthousiast en zijn vanmorgen direct naar de opvang gekomen om de meiden in levende lijve te ontmoeten. Zij hebben heerlijk met ze gewandeld en Yuna en Minnie hebben laten zien wie ze zijn. En deze mensen vinden ze geweldig en wilden ze graag adopteren. Dus de meiden mochten mee naar huis en mogen beginnen aan hun nieuwe leven!

21 december 1

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met lieve Blacky. Zij hadden haar verhaal gelezen, haar foto’s gezien en waren heel enthousiast! En vandaag hebben zij deze lieverd ontmoet en heeft Blacky laten zien wat een heerlijke dame zij is. En zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Blacky mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

En vandaag kregen wij 2 pakketten binnen, 2 grote kerstpakketten voor onze dieren en voor ons! Wat ontzettend leuk en wij zijn hier natuurlijk erg blij mee en dankbaar voor! Dank jullie wel, wat ontzettend fijn en lief <3

21 december 3

En vandaag was het de grote dag voor Moos! Want zij mocht vandaag mee naar huis en mag ook gaan genieten van haar nieuwe leven!

21 december 4