Het waren drukke dagen in de opvang en daarom krijgt u vandaag pas ons nieuws van de afgelopen week, gelukkig weer veel goede nieuwtjes!

Want afgelopen maandag kreeg lieve Sally bezoek. Deze mensen waren op zoek naar een nieuwe hond, nadat zij afscheid van hun vorige hond hadden moeten nemen. Deze hond kwam ook bij ons vandaag en zij vroegen of wij mee wilden kijken naar een hond. En op dat moment moesten wij direct aan lieve Sally denken en hebben haar dan ook voorgesteld aan deze mensen. En afgelopen maandag zijn zij kennis met haar komen maken. Zij hebben heerlijk gewandeld en geknuffeld en Sally heeft laten zien wat een ongelooflijk leuk meisje zij is. En dat maakte dan ook dat zij haar graag wilden adopteren. Dus Sally mocht mee naar huis en is inmiddels heerlijk van het strand aan het genieten!

20 mei 1

En er kwamen maandag mensen kennis maken met Cleopatra en Faraona. Zij hadden in Spanje samengewoond en kwamen daar samen naar het asiel. Samen hebben zij de reis naar Nederland gemaakt en omdat zij zo aan elkaar gehecht waren, hadden wij besloten dat ze samen zouden blijven, want het zou onmenselijk zijn ze te scheiden. Natuurlijk realiseerden wij ons dat ze mogelijk wat langer bij ons zouden moeten blijven, maar ze hadden het hier gelukkig ook naar hun zin. Maar ineens waren er dus mensen die interesse in de meisjes hadden en zij wilden heel graag kennis met ze komen maken. Zij hebben heerlijk met de meisjes gewandeld en vooral ook heel veel geknuffeld. En Cleopatra en Faraona hebben laten zien wat een geweldige hondjes zij zijn. En deze mensen waren dan ook helemaal verkocht. Zij wilden ze in de eerste instantie over 2 weken op komen halen, maar dinsdag kregen wij al bericht dat er vakantie was geregeld en de meisjes al welkom waren. Dus gisteren zijn zij opnieuw naar de opvang gekomen en hebben zij de meisjes opgehaald. Zij zijn samen begonnen aan hun nieuwe leven!

20 mei 2

En gisteren kwam er een mevrouw kennis maken met lieve Minoes. Minoes was bij ons in de opvang gekomen nadat haar baasje was overleden. En onlangs belde deze mevrouw met de vraag of wij mogelijk nog een hele leuke kat hadden. Dus hadden wij Minoes voorgesteld. En gisteren kwam zij kennis met haar maken. Zij hebben uitgebreid kennis met elkaar gemaakt en Minoes was al snel helemaal om. Zij ging heerlijk knuffelen, ging liggen rollen voor aandacht, heeft laten zien hoe leuk zij nog kan spelen en deze mevrouw was helemaal enthousiast over haar en wilde haar heel graag adopteren. Dus Minoes mocht mee naar huis en mag gaan genieten van een heel nieuw leven!

20 mei 3

En er kwamen gisteren mensen kennis maken met Desi. Zij hadden haar op de site gezien en wij hadden natuurlijk contact met ze gehad voordat zij langs kwamen. Ondanks het slechte weer hebben zij heerlijk met Desi gewandeld en vervolgens nog uitgebreid kennis met haar gemaakt. En Desi kwam steeds voor aandacht bij hun, kwam knuffelen en was heel erg blij. Deze mensen zagen het dan ook helemaal zitten met Desi en wilden haar graag adopteren. Dus Desi mocht mee naar huis en is inmiddels aan het genieten van haar nieuwe leven!

20 mei 4

En vandaag was het de grote dag voor Yara! Zij heeft vandaag de operatie gehad, die haar ademen een stuk makkelijker zal gaan maken. Er is ruimte gemaakt aan haar verhemelte, wat ook echt heel erg nodig was. Ze had amper ruimte om te kunnen ademen. En haar neus is geopereerd, waardoor het nu ook mogelijk is dat zij hierdoor adem gaat halen. Nu mag dit kleine meisje gaan herstellen, maar de operatie is heel goed gegaan en wij hopen dat zij zich morgen alweer een stuk beter zal gaan voelen.

20 mei 5

En ook Ben heeft vandaag een flinke operatie gehad. Hij kwam de afgelopen week bij ons binnen met een akelig beschadigd oog. Helaas was dit oog niet meer te redden en moest deze vandaag verwijderd worden. De operatie is prima verlopen en Ben mag ook gaan herstellen van zijn operatie.

20 mei 6