Het was vandaag een erg drukke dag in de opvang. En ook gisteren is er nog bezoek geweest!

En onze lieve Nina is bij de trimster geweest. Deze kleine meid had lange lokken inmiddels, heerlijke krullen en het was een bijzonder kapsel geworden. En aangezien zij een poedeltje is, was het toch wel nodig tijd voor een heerlijke knipbeurt. Nina vond het heerlijk, genoot intens en ziet er weer geweldig goed uit! Dank je wel Heleen en Manja!

En gisteren kreeg lieve Pablo bezoek! Deze mevrouw was op zoek naar een fijne hond en zodoende hadden wij Pablo voorgesteld. Zij heeft heerlijk met Pablo gewandeld en Pablo heeft laten zien wat een bijzondere knul hij is. Deze mevrouw is enthousiast en wil volgende week graag opnieuw langskomen voor een tweede kennismaking met hem.

En vandaag kwamen er mensen langs om kennis te maken met lieve Betty. Zij waren op zoek naar een hond als vriendin voor hun eigen hond, die ook bij ons uit de opvang kwam. En wij hadden Betty voorgesteld omdat zij heel goed leek te passen. Zij hebben vandaag kennis met haar gemaakt, hebben gezamenlijk gewandeld en tussen de beide honden ging het prima. Zij vonden haar ook heel erg leuk en willen haar graag welkom heten. Betty is dan ook op proef mee naar huis gegaan, om te kijken hoe het thuis tussen de beide honden zal gaan en natuurlijk of Betty gelukkig zal zijn. En als dat thuis ook allemaal goed gaat, heeft lieve Betty haar gouden mandje gevonden!

20 maart 6

En er kwamen mensen langs voor Pinta. Wij hadden Pinta voorgesteld aan deze mensen, die op zoek waren naar een hele lieve hond. Zij hebben een heerlijke lange wandeling met haar gemaakt, met haar geknuffeld en haar beter leren kennen. En zij vinden haar geweldig en willen haar heel graag adopteren. Zij moet nog even bij ons blijven i.v.m. haar gezondheid, maar als zij groen licht heeft, dan komen zij haar graag ophalen!

20 maart 7

Ook kwam er een mevrouw langs die op zoek was naar een lieve poes. Wij hadden haar al gesproken en vertelt dat wij een aantal leuke kandidaten hadden. En vandaag kwam zij dus kennis maken. En zij is gevallen voor de charmes van lieve Asia. Dit lieve meisje was onlangs bij ons binnen gekomen vanuit Spanje en op zoek naar haar eigen gouden mandje. En dat wilde deze mevrouw haar heel graag bieden. Dus Asia mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

20 maart 8

En er kwam een meneer langs voor Tony vandaag. Hij had dit prachtige mannetje op de site gezien en wilde heel graag kennis met hem komen maken. Zij hebben heerlijk gewandeld en Tony heeft laten zien wat een dapper en leuk kereltje hij is! En deze meneer vindt hem dan ook ontzettend leuk en wil hem heel graag adopteren. Hij laat ons weten wanneer hij dit kleine ventje op komt halen en dan kan ook Tony beginnen aan zijn nieuwe leven!

20 maart 9

En ook kreeg lieve en oudere Drogo vandaag bezoek. Deze mensen hadden deze prachtige knul op de site gezien en waren op zoek naar een oudere en stabiele hond. En zodoende wilden zij heel graag kennis met hem maken. Zij hebben heerlijk gewandeld en geknuffeld en Drogo heeft echt laten zien wie hij is, zo wijs en zo lief! Zij gaan er het weekeinde over nadenken en laten ons gauw weten of zij Drogo zijn gouden mand gaan geven!

20 maart 10

En ook lieve Teresa kreeg vandaag bezoek. Dit lieve meisje heeft het laatste jaar al veel meegemaakt, heeft pups gekregen, heeft een grote operatie gehad en had onlangs de reis naar Nederland gemaakt. En zij zocht een liefdevol plekje waar zij heel gewenst was. Deze mensen hadden Teresa op de site gezien en wilden heel graag kennis met haar maken. Zij hebben een heerlijk stuk met haar gewandeld, hebben met haar geknuffeld en Teresa kroop lekker op de bank, tegen haar nieuwe baasje aan, zo lief. Deze mensen vonden haar dan ook geweldig en wilden haar heel graag haar eigen plekje bieden. En Teresa mocht dan ook mee naar huis. Dus deze lieverd mag haar verleden nu achter zich gaan laten en gaan genieten van haar nieuwe leven.

20 maart 11

En ook Paradis kreeg vandaag bezoek! Deze meneer had zijn zoontje ook meegenomen, die regelmatig ook bij hem is. Samen zijn zij heerlijk gaan wandelen en Paradis heeft genoten en heeft ook laten zien hoe blij, lief en leuk zij is! Zij hebben elkaar beter leren kennen en er was een leuke klik tussen hun en zij waren allemaal enthousiast. En deze meneer wilde Paradis dan ook graag adopteren. Dus Paradis mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

20 maart 12

En Rocky kreeg vandaag bezoek! Deze meneer had Rocky op de site gezien en wilde heel graag kennis met hem maken. Hij heeft veel ervaring met honden en dat was precies wat Rocky ook nodig had. Zij hebben lang gewandeld en uitgebreid kennis met elkaar gemaakt en deze meneer was heel enthousiast. En hij wilde Rocky dan ook graag adopteren. Dus Rocky mocht mee naar huis en mag gaan genieten van een actief en uitdagend leven!

20 maart 13