Het was vandaag een rustige dag in de opvang. Maar vandaag kreeg Lola bezoek! Deze mensen hadden haar op de site gezien en wij hadden natuurlijk ook al contact met elkaar gehad. En vandaag hebben zij heerlijk met Lola gewandeld en uitgebreid kennis gemaakt. En zij willen heel graag volgende week nogmaals voor haar langs komen en opnieuw lekker gaan wandelen samen. Dus wordt vervolgd voor deze jongedame!

20 juni 1

En vandaag was het de grote dag voor Toad en Toadette, broer en zus. Want zij mochten vandaag met hun nieuwe familie mee naar huis! Deze mensen hadden al kennis met ze gemaakt in hun gastgezin en waren in afwachting van hun komst. En vandaag was het dan zover, ze mochten lekker mee naar huis en mogen de wereld verder gaan ontdekken!

20 juni 2

En vandaag was het ook de grote dag voor kleine Pinky! Want ook dit prachtige grietje mocht vandaag gaan beginnen met haar nieuwe leven. Zij heeft vandaag bezoek gekregen van haar nieuwe vrouwtje en mocht meteen mee naar huis en is dus ook aan haar toekomst begonnen!

20 juni 3

En vandaag kreeg Alisa bezoek! Deze lieve moederpoes is een poosjes geleden bij ons binnen gekomen, samen met haar 2 kittens. En inmiddels is het bijna tijd om uit te vliegen voor haar zoontjes en haarzelf. En vandaag kwamen er dus mensen langs die veel interesse in haar hebben. Zij zijn haar op komen zoeken in haar pleeggezin en hebben daar uitgebreid kennis met haar gemaakt. En zij willen haar heel graag een fijn thuis bieden. En zij komen haar dan ook graag ophalen als ze er volgende week helemaal klaar voor is!

20 juni 4