Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vandaag zijn er 3 kittens weer opgehaald door hun eigenaren! Dat maken wij niet al te vaak mee, maar het is zo fijn dat deze kittens heel erg gewenst zijn. Zij zijn allemaal met een chip weer mee naar huis gegaan vandaag en de eigenaren gaan goed op ze passen!

En vandaag kwam er een gezin langs voor lieve Eve. Zij hadden dit leuke dametje op de site gezien en wilden heel graag kennis komen maken. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en gespeeld en Eve heeft laten zien wie zij is en hoe blij zij is. En deze mensen zijn helemaal weg van haar. Zij hadden voor hun komst het digitale huisbezoek gehad en Eve mocht daarom ook mee naar huis vandaag. Dit leuke grietje is vandaag dus begonnen aan haar nieuwe leven!

20 juli 1

En vandaag kwamen de mensen kennis maken met de kleine Muppet. Hun kinderen hadden al eerder kennis met hem gemaakt en vandaag kwamen zij hem ontmoeten. Maar helaas was er niet helemaal een klik met het kleine ventje. En zijn zij ook kennis gaan maken met de andere kittens. En zij vinden Orangina een heel leuk grietje! Zij gaan nadenken of zij haar een fijne toekomst willen bieden en laten ons dat woensdag weten. Nog even spannend dus.

20 juli 2

En helaas kwam Selmia vandaag terug bij ons in de opvang. Zij woonde al een poosje bij haar lieve vrouwtje, maar door gezondheidsredenen lukte het haar niet langer… Dus helaas moet Selmia opnieuw op zoek naar een liefdevol plekje.

20 juli 3