Het waren de afgelopen dagen drukke dagen in de opvang. En dat heeft alles te maken met onze pensiondieren, die hier hun vakantie komen doorbrengen.

Maar we hebben gelukkig ook goed nieuws te melden over onze asieldiertjes! Want afgelopen week kreeg Zwartje bezoek van mensen, die op zoek waren naar een leuke kat die ook met honden zou kunnen. Dus kwamen zij met Zwartje kennis maken en zij vonden hem geweldig. Maar ze kwamen ook kleine Paco tegen en tja, die heeft zichzelf ook even voorgesteld en heeft ze helemaal ingepakt. En omdat zij ze beiden zo geweldig vonden, hebben zij besloten dat zij ze beiden graag willen adopteren. En zij komen ze komende ophalen en dan kunnen zij gaan beginnen aan hun nieuwe leven!

En ook bij onze gastgezinnen hebben een aantal kittens hun koffertjes in kunnen pakken! Joeke, Joel en Nikkie zijn allemaal naar hun eigen nieuwe familie verhuisd!

En een heel lief duo, Maartje en Loekie, hebben ook bezoek gehad van hun nieuwe familie! Wij hadden ze voorgesteld nadat deze mensen aan hadden gegeven dat zij heel graag 2 kittens een fijn thuis wilden bieden. Zij zijn kennis komen maken met dit leuke setje en vonden ze helemaal geweldig. En zij willen ze graag na hun vakantie op komen halen. Dus Maartje en Loekie hebben hun eigen warme mandje klaar staan en mogen over een paar weekjes lekker gaan verhuizen!