Het was vandaag een rustige dag in de opvang.

En vanmorgen kwamen er mensen langs om kennis te maken met Kaira. Wij hadden deze lieve Surinaamse dame voorgesteld aan deze mensen en zij waren heel benieuwd! Zij hebben heerlijk met haar gewandeld, geknuffeld en Kaira heeft laten zien hoe leuk en lief zij is. En zij zij enthousiast over haar! Zij gaan nog even de bloeduitslagen afwachten, die in de loop van volgende week binnen zullen komen en als dat allemaal goed is, dan zal Kaira waarschijnlijk heel snel gaan verhuizen!

20 augustus 1

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met de kleine Mulan. En aangezien Mulan zo lief is en direct bij deze mensen kwam knuffelen, was het al heel snel duidelijk dat Mulan meer dan welkom is! Morgenochtend komen ze haar heel graag ophalen en dan mag ook de laatste telg van dit gezin gaan genieten van haar nieuwe leven!

20 augustus 2

En vandaag hebben wij weer veel donaties binnen gekregen! Er kwamen 50 nieuwe theedoeken per post binnen, een andere grote enveloppe met theedoeken, 1 van onze vrijwilligers had nog theedoeken van iemand gekregen ook ook meegenomen en 1 van onze pleeggezinnen had nog heel veel leuke bedjes en kleedjes voor onze kleine kittens die ze graag wilde doneren. En er kwamen vanmiddag nog mensen met een grote mand, heel veel ballen en een fijne jas, voor onze honden. Zij hebben afscheid van hun hond moeten nemen en wilden graag dat het goed terecht zou komen. Zij hebben in totaal 6 uur moeten reizen om dit te kunnen doen, wat ontzettend lief! Voor al deze lieve mensen: DANK JULLIE WEL!!!

20 augustus 3
20 augustus 4
20 augustus 5
20 augustus 6