Het was vandaag een rustige dag in de opvang.

Maar vandaag is kleine Sem geopereerd aan zijn navelbreuk. Hij kwam een aantal weken geleden bij ons binnen in de opvang en was er niet zo goed aan toe… Hij was broodmager, zat vol met vlooien en wormen, was erg verkouden en had een enorme navelbreuk. Hij kon hier niet direct aan geopereerd worden gezien zijn verdere lichamelijke toestand, dus we moesten hem er eerst doorheen zien te krijgen. En dat is gelukt! Sem is prachtig aangekomen, heeft de verkoudheid verslagen, heeft de parasieten overwonnen en vandaag mocht hij voor zijn operatie. En ook dat is prima gegaan! Dus Sem is helemaal gezond en vooral heel leuk en dapper en mag straks op zoek naar zijn eigen familie!

2 september 1

En vandaag kwamen er mensen langs die heel graag 1 of 2 poezen een fijn thuis wilden bieden. En als ruil voor een fijn thuis, dat zij ook gaan helpen met muisjes vangen. De poezen mogen in huis leven, maar als zij dat fijner vinden, dan mogen ze ook buiten leven, alles was prima. En zodoende hadden wij in de eerste instantie Amber voorgesteld. Amber vindt mensen niet zo leuk en is heel verlegen en heel graag buiten. Dus zij zou heel geschikt zijn. En deze mensen wilden Amber dan ook graag adopteren. Maar ook Poffertje viel op, die ook wat verlegen is, niet altijd zin heeft in veel knuffels en zich ook heel bescheiden opstelt. En aangezien deze twee dames bij ons ook al ‘samenwoonden’, wilden deze mensen hun beiden graag een plekje bieden. Dus Amber en Poffertje zijn samen verhuisd vandaag en mogen kiezen wat voor leven zij het leukste vinden!

En vandaag mogen wij vertellen dat Camina is geadopteerd! Haar pleegmoeder heeft enorme stappen met haar gemaakt en Camina is in haar hart gekropen. En dat heeft ze slim gedaan en daarom mag zij daar ook blijven! Een fosterfailure, maar een hele fijne <3

2 september 4