Allereerst willen wij vandaag graag beginnen met jullie het allerbeste wensen voor 2021! Dat het een liefdevol, bijzonder, diervriendelijk en fijn jaar mag worden voor jullie en jullie geliefde huisdieren <3

En vandaag is het nieuwe jaar goed van start gegaan! Het was een redelijk drukke dag in de opvang.

Want vandaag kreeg Rogelia bezoek. Deze mensen hebben eerder een hond uit onze opvang geadopteerd. En deze hond is inmiddels een oude heer geworden. En toen deze mensen Rogelia op de site zagen, wilden zij heel graag kennis met haar komen maken. Zij hebben haar vandaag wat beter leren kennen, hebben heerlijk met haar gewandeld en vinden haar geweldig. En dat is zij ook! En zij wilden haar dan ook graag adopteren en lekker mee naar huis nemen. Dus Rogelia is vandaag begonnen aan haar nieuwe leven!

2 januari 1

En er kwamen vandaag mensen langs voor Bal. Deze dame zit al een poosje bij ons in de opvang en is niet de makkelijkste dame. Maar deze mensen hebben veel ervaring met honden en waren nieuwsgierig naar haar geworden. Dus vanmiddag zijn zij kennis komen maken, hebben heerlijk met haar gewandeld en heeft Bal laten zien wie en hoe zij is. En deze mensen zagen het helemaal zitten met haar. En wilden haar graag adopteren. Zij hadden hun digitale huisbezoek inmiddels ook gehad, dus Bal mocht dan ook mee naar huis vandaag. Dus ook zij is begonnen aan haar nieuwe leven!

2 januari 2

En vandaag was het de grote dag voor Maggie! Zij had recent al bezoek gehad van haar nieuwe familie, het digitale huisbezoek was goed gekeurd en deze mensen wilden haar heel graag adopteren. Zij hadden oud en nieuw even afgewacht, maar vandaag was het zover dat zij deze heerlijke dame op kwamen halen. Dus ook Maggie is vandaag begonnen aan haar nieuwe leven!

2 januari 3

En kleine Vito, een klein kereltje dat onlangs was binnen gekomen bij één van onze gastgezinnen, is vandaag ook begonnen aan zijn nieuwe leven! Hij kwam als een heel bang en onzeker mannetje binnen, maar met veel liefde en geduld is hij uit zijn schulp gekropen en een aanhankelijk mannetje geworden. En de mensen die hem vandaag hebben opgehaald, waren helemaal blij hem te mogen verwelkomen. Dus ook Vito heeft vandaag een nieuwe start in zijn leven gemaakt!

2 januari 4