Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vanmorgen kwam er een gezin kennis maken met Oddie. Wij hadden Oddie aan deze mensen voorgesteld. Zij waren op zoek naar een leuke hond en wij dachten dat Oddie wel bij ze zou kunnen passen. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en kennis met hem gemaakt. En zij vinden hem inderdaad erg leuk en willen hem graag adopteren. En zij komen hem donderdag ophalen en dan kan zijn nieuwe leven gaan beginnen!

2 februari 1

En er kwam een meneer kennis maken met lieve Africa vandaag. Africa had de afgelopen 10 jaar in de opvang in Spanje gewoond en had nog nooit een eigen huis gehad. En toen de opvang vroeg of Africa welkom was, konden wij natuurlijk niet anders dan ja zeggen. Dus Africa is vorige week bij ons binnen gekomen. En onlangs was er een meneer op leeftijd die aan ons vroeg of wij mogelijk een fijne hond voor hem hadden. En toen Africa binnen kwam, hebben wij haar voorgesteld aan deze meneer en hij is vandaag kennis met haar komen maken. Hij heeft met haar gewandeld, maar Africa maakte geen contact met hem. Maar hij zei dit heel goed te begrijpen, na 10 jaar in een opvang te hebben gewoond, begrijp je ook gewoon niet wat een vreemde meneer nou komt doen. Zo ontzettend lief. Hij wil Africa heel graag gelukkig maken en heeft haar mee naar huis genomen, waar zij nu eerst op proef mag gaan wonen en als zij het naar haar zin heeft, dan heeft zij haar eigen thuis echt gevonden!

2 februari 2

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Pistachio. Wij hadden deze jonge knul voorgesteld aan mensen die al eerder honden van ons hadden geadopteerd. Zij hadden hun andere hond ook bij zich en samen hebben zij kennis gemaakt met Pistachio. Zij hebben gewandeld en gezien hoe dit jonge mannetje is en zij vinden hem helemaal leuk! En daarom was Pistachio ook heel erg welkom om bij hun te komen wonen en is hij mee naar huis gegaan. Hij mag nu gaan genieten van zijn nieuwe leven!

2 februari 3