​Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang. 

En vandaag kwamen er mensen langs om in levende lijve kennis te komen maken met Sheibani. Zij hadden deze knul op de site gezien en wilden graag in levende lijve kennis komen maken. Zij hebben heerlijk lang met hem gewandeld en geknuffeld en hij heeft laten zien hoeveel energie hij heeft! En deze mensen gaan graag nadenken of zij hem een fijne toekomst kunnen bieden en laten ons dat zo gauw mogelijk weten! 

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Tuna. Zij hebben eerder een hond uit onze opvang gehad en kwamen Tuna ook tegen op de site. En wilden graag kennis met haar komen maken. Zij hebben met haar gewandeld en Tuna heeft laten zien wie zij is! En deze mensen willen haar heel graag een fijne kans geven en hebben haar op proef mee naar huis genomen. En als het thuis ook allemaal goed gaat, dan heeft Tuna haar gouden mand gevonden. 

En vandaag kwam er een vrijwilliger langs, zij wandelt graag met honden uit onze opvang. En zij had van de week en al eerder met Candy gewandeld en was erg gecharmeerd van haar. Vandaag waren haar kinderen ook mee, om ook kennis te maken en zij zijn enthousiast over haar. Zij gaan verder thuis overleggen, maar mogelijk dat Candy snel een eigen plekje zal hebben gevonden! 

En vandaag was het de grote dag voor Anais en voor Stefje. Zij hadden beiden al bezoek gehad van hun nieuwe baasjes en de huisbezoeken waren inmiddels geweest. Vandaag is dus hun nieuwe leven van start gegaan!