Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

Want vandaag kwamen er mensen kennis maken met onze kittens en zij hadden Tom gezien op de site en wilden graag kennis met hem maken. Maar Tom is Tom en hij wil best even knuffelen, maar dan graag weer lekker spelen en ravotten. Maar Jochem verblijft in dezelfde kamer als Tom en kwam tevoorschijn. En hij had echt alle aandacht voor deze mensen. Dus tja, toen zijn zij verliefd geworden op kleine Jochem. En zij hebben hem dan ook geadopteerd en hij is begonnen aan zijn nieuwe leven!

19 augustus 1

En er kwam een mevrouw langs om kennis te maken met het bijzondere duo Evi en Muppet. Muppet houdt intens van zijn pleegmoeder Evi en zij zijn onafscheidelijk. Dus zodoende hadden wij ze als koppel op de site gezet. En deze mevrouw had ze gezien en wilde heel graag kennis met ze komen maken. Zij wist van tevoren dat zowel Evi als Muppet even wat tijd nodig hebben om te wennen en niet altijd direct vooraan staan. Maar dat was geen enkel probleem. Deze mevrouw heeft een poosje met Evi en Muppet kennis gemaakt en ziet het helemaal goed komen met ze. En wilde ze graag adopteren. Dus Evi en Muppet mochten mee naar huis en zijn begonnen aan hun nieuwe leven!

19 augustus 2

En vandaag was het de grote dag voor Pocahontas. Vorige week had zij al kennis gemaakt met haar nieuwe familie en vandaag was het zover dat zij lekker mee huis mocht. Haar nieuwe leven is dan ook van start gegaan vandaag!

19 augustus 3

En vanmiddag werden er theedoeken langs gebracht! Zo lief en zo fijn dat mensen ze komen brengen 🙂

19 augustus 4

En de Welkoop in Ommen belde ons, dat zij weer allerhande spulletjes voor ons hadden, die wij op konden komen halen! En daar zijn wij weer ongelooflijk blij mee! En de spullen die wij niet kunnen gebruiken, zijn vanmiddag naar stichting Flappus in Zwolle gebracht, die kunnen zij in hun opvang weer heel goed gebruiken. Dank Welkoop Ommen!

19 augustus 5