Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang. En ook het nieuws van gisteren hebben jullie nog van ons tegoed.

Maar wij beginnen graag met het nieuws van vandaag. Omdat wij een speciaal nieuwtje hebben! Want lieve Binkie is vandaag met zijn nieuwe baasjes mee naar huis gegaan! Dit oude ventje hadden zij voorbij zien komen en zij wilden heel graag kennis komen maken en hem een liefdevol laatste plekje bieden. En vandaag zijn zij langs gekomen, hebben kennis met hem gemaakt en wilden niets liever dan hem mee naar huis nemen. Zo ontzettend fijn! Want dit mannetje hoort natuurlijk een eigen plekje te hebben waar hij intens geliefd gaat worden en waar hij heel erg welkom is. Dus Binkie is mee naar huis gegaan vandaag en mag gaan genieten van zijn laatste stukje leven bij erg lieve mensen <3

18 november 1

En er kwamen vandaag mensen langs om kennis te maken met Japie. Zij hadden dit prachtige heerschap op de site gezien en wilden heel graag zien hoe hij in het echt zou zijn. En Japie heeft ze vandaag laten zien wat een leukerd hij is, hoe lief hij is en deze mensen wilden hem heel graag adopteren! Dus Japie mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

18 november 2

En er kwam vandaag een gezin langs voor lieve Nayana. Dit meisje had ontzettend veel reacties gekregen toen wij haar op de site hadden gezet en dat begrepen wij natuurlijk. Want zij is echt een ontzettend leuk en lief meisje. Dit gezin heeft vandaag lekker met haar gewandeld en geknuffeld en Nayana heeft laten zien wat een bijzonder meisje zij is! En deze mensen wilden haar ontzettend graag adopteren. Dus ook Nayana mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

18 november 3

En gisteren kreeg onze Joyce bezoek! Zij was al even geadopteerd geweest, maar het ging thuis helaas niet met de andere honden uit dit gezin. Dus Joyce was opnieuw op zoek naar een fijn plekje. Deze mensen wilden heel graag kennis met Joyce maken en hadden hun andere hond ook bij zich, om te kijken of het zou klikken tussen hun. Samen hebben zij heerlijk gewandeld, hebben de honden elkaar wat beter leren kennen en heeft Joyce laten zien wie zij is. En deze mensen waren helemaal enthousiast en wilden Joyce heel graag aan hun gezin toevoegen. Dus Joyce mocht mee naar huis en mag gaan genieten van haar nieuwe plekje!

18 november 4

En gisteren was het de grote dag voor Moncho. Want gisteren is hij opgehaald door zijn nieuwe baasjes! Zij hadden al eerder kennis met hem gemaakt en gisteren was het de grote dag voor hem om echt te gaan verhuizen!

18 november 5