​Wilt u onze opvang bezoeken? I.v.m. de Corona/COVID19 epidemie werken wij alleen op afspraak.

Voorkom teleurstellingen en neem vooraf telefonisch of via mail contact met ons op!

Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang! En zoals u mogelijk al hebt opgemerkt, worden er minder huisbezoeken uitgevoerd door de lieve vrijwilligers. Want ook wij willen natuurlijk voorkomen dat wij bijdragen aan de verspreiding van het Corona-virus. Momenteel werken wij met filmpjes, van het huis, de tuin en de buurt van de toekomstige adoptanten. En natuurlijk zullen wij heel voorzichtig zijn en goed opletten! 

En vandaag kwam er een meneer langs, die kennis wilde maken met Abra en met Arina. Hij had beide hondjes opgemerkt en wilde graag in levende lijve kennis met ons maken. Hij heeft eerder al een hondje bij ons geadopteerd en kwam graag opnieuw hier een hondje adopteren. Hij heeft met zowel Abra als Arina kennis gemaakt en geknuffeld en hij vond Arina helemaal geweldig. En hij wilde haar heel graag adopteren. En hij heeft Arina dan ook mee naar huis genomen en is de kleine meid begonnen aan haar nieuwe leven! 

En vandaag kreeg Anna voor de tweede keer bezoek van de mevrouw die al eerder kennis met haar heeft gemaakt. Zij heeft vandaag weer lekker met Anna gewandeld en ook hier op het plein nog even kennis met haar gemaakt. En zij wil haar heel graag adopteren! Zij gaat nu regelen dat zij een poosje vrij is voordat Anna komt en hopelijk mag Anna dan lekker gaan genieten van haar nieuwe leven! 

En vandaag was het de grote dag voor zowel Lara als voor Bram! Zij hadden beiden al kennis gemaakt met hun nieuwe families, de huisbezoeken waren geweest en vandaag zijn zij ze op komen halen en zijn zij beiden begonnen aan hun nieuwe leven!