Het was vandaag een drukke dag in de opvang. En dat heeft natuurlijk te maken met de zorg voor alle kittens die momenteel bij ons verblijven, naast ook alle andere volwassen dieren.

Maar vandaag was het ook de dag waarop Ollie bezoek kreeg. Deze knul is al wat langer bij ons, maar hij kwam pas recent op de site te staan, aangezien hij wat tijd nodig had om te wennen. Maar inmiddels was hij zover dat hij liet zien hoe ongelooflijk leuk en bijzonder hij is en toen wij hem op de site hadden gezet, melde zich al gauw mensen voor hem. En zij zijn vandaag kennis komen maken met hem! En zij vinden Ollie fantastisch en Ollie heeft laten zien hoe leuk hij is. En zij willen hem dan ook heel graag adopteren. Ollie moet nog heel even geduld hebben, maar aan het einde van de maand mag hij lekker naar huis!

18 juli 1

En vandaag was het de grote dag voor Spotje! Vorige week had ze bezoek gehad van haar nieuwe baasjes en vandaag werd ze echt geadopteerd en ze was dolblij dat zij er waren en ze weer mee mocht! Zij is met haar nieuwe leven begonnen en hopelijk mag zij nog een poosje heel erg genieten!

18 juli 2

En vandaag was het ook de grote dag voor de kleine Pepsi! Dit kleine grietje had ook al eerder bezoek gehad van haar nieuwe familie en ze was er inmiddels aan toe om lekker naar huis te gaan. Dus deze kleine meid is vandaag begonnen met haar nieuwe leven!

18 juli 3