Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang.

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Doerak en Droppie. Dit duo was bijzonder te noemen en het was dan ook heel fijn dat er mensen interesse in hen hadden. Zij moesten 3 uur rijden om hier te komen en hebben vervolgens uitgebreid de tijd genomen om de jongens te leren kennen. Doerak liet natuurlijk zien wat een heerlijke enthousiaste knul hij is en Droppie was zijn verlegen zelf. Deze mensen vonden het een heerlijk duo en wilde ze graag een fijn thuis bieden. Dus Doerak en Droppie mochten mee naar huis en zij mogen gaan genieten van een heel nieuw leven!

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met lieve Lotje. Zij waren op zoek naar een poesje en toen wij Lotje binnen hadden gekregen, hebben wij haar voorgesteld. En vandaag zijn zij kennis met haar komen maken en zij vonden haar geweldig! En wilden haar dan ook graag adopteren. Dus Lotje mocht vandaag ook lekker mee naar huis en mag ook gaan genieten van haar nieuwe leven!

18 januari 3

En vandaag was het de grote dag voor Ricky. Dit leuke knulletje was bij ons binnen gekomen nadat hij bij mensen was aan komen lopen. Zij hebben hem toen op laten halen door de ambulance en hadden natuurlijk de hoop dat zijn baasje zich zou melden. Maar helaas is dat niet gebeurd en zodoende was Ricky op zoek naar een eigen plekje. En deze mensen wilden hem heel graag een fijn thuis bieden. Vandaag was het zover dat Ricky mee naar huis mocht en vanmiddag zijn deze mensen hem dan ook op komen halen. Dus ook Ricky is aan zijn nieuwe leven begonnen vandaag!

18 januari 4