Het was vandaag een redelijk rustige dag. Vanmorgen werd Mavis opgehaald door zijn nieuwe baasjes. Deze mensen hebben afgelopen week kennis met hem gemaakt en gingen er thuis nog even goed over nadenken. Ze waren er thuis toch al snel uit, Mavis mocht bij ze komen wonen en vandaag was de dag dat hij mocht verhuizen. 

18 april 1

Ook kreeg Alegria vandaag bezoek. Wij hebben heel veel reacties gekregen voor haar en vandaag kwamen er dus mensen kennis maken met dit meisje. Alegria was dapper genoeg om een stukje met deze mensen mee te lopen en na de wandeling hebben ze nog lekker met haar op het plein geknuffeld. Deze mensen waren er dan ook snel over uit, Alegria mocht met hun mee naar huis!

18 april 2

Vulpi kreeg bezoek van een stel samen met hun eigen hond. Deze mensen hebben eerst een stuk gewandeld samen met beide honden en bij terugkomst hebben de honden nog uitgebreid kennis gemaakt bij ons op het plein. Deze mensen zagen het helemaal zitten, dus ook Vulpi mocht vandaag verhuizen. 

18 april 3

En vanmiddag kreeg Sole bezoek van een gezin. Ook deze mensen hebben eerst een eind gewandeld en hebben tijdens de wandeling gezien wat voor een leuke hond Sole is. Toen zij terugkwamen bij ons in de opvang wisten deze mensen dan ook zeker dat Sole helemaal de juiste hond voor hun was. Ook Sole heeft vanaf vandaag dus haar plekje gevonden. 

18 april 4

En vandaag mocht Ramon verhuizen! Deze knul is bijna een jaar geleden bij ons binnen gekomen en tot nu toe had hij nog niet zoveel geluk gehad. Zijn nieuwe familie had afgelopen week al kennis gemaakt met hem en vandaag kwamen zij hem ophalen!

18 april 5