Het was vandaag een drukke dag in de opvang!

En vandaag begon de dag goed voor Humus en Bugles! Want hun nieuwe baasjes kwamen ze vanmorgen ophalen en zij zijn samen aan hun nieuwe leven begonnen vandaag!

17 oktober 1

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Kyra. Zij hadden deze kanjer op de site gezien en wilden erg graag kennis komen maken. Zij hadden hun eigen hondje ook bij zich, om te kijken of Kyra en hij elkaar ook leuk zouden vinden. En dat vonden ze! En ook deze mensen vinden Kyra erg leuk en lief en zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Kyra mocht mee naar huis vandaag en is begonnen aan haar nieuwe leven!

17 oktober 2

En er kwamen vandaag mensen kennis maken met de zusjes Floortje en Doortje. Of zij echt zusjes zijn, wisten wij niet helemaal zeker, maar zij werden 1 dag na elkaar gevonden en ze hebben dezelfde leeftijd en hun vindplaats was heel dicht bij elkaar. Dus wij hebben maar aangenomen dat zij zusjes waren. Deze mensen belden in de eerste instantie voor Floortje, maar waren eigenlijk op zoek naar twee kittens. Dus hebben wij vertelt dat ook Doortje bij ons was. En zodoende kwamen zij voor beide meisjes. Zij hebben vandaag kennis met ze gemaakt en vonden ze geweldig. En wilden ze heel graag adopteren. Dus Floortje en Doortje mochten mee naar huis vandaag en zijn begonnen aan hun nieuwe leven!

En vandaag kwam er een mevrouw langs voor de kleine Lars. Wij hadden Lars aan haar voorgesteld en zodoende kwam zij kennis met hem maken. Lars heeft laten zien hoe leuk en lief hij is en zij vindt hem geweldig. En zij wil volgende week heel graag langskomen met haar vriend. En als hij Lars ook zo leuk vindt, dan heeft dit mannetje en nieuw thuis gevonden.

17 oktober 5

En er kwamen mensen langs om kennis te komen maken met Dora. En eigenlijk waren zij er al helemaal over uit, dat zij Dora zouden adopteren. Zij hebben natuurlijk eerst kennis met haar gemaakt en zij was precies wat zij zich van Dora hadden voorgesteld. En wilden haar dan ook heel graag adopteren. Dus ook Dora mocht vandaag mee naar huis en mag gaan genieten van haar nieuwe leven.

17 oktober 6

En vandaag kreeg lieve Bella bezoek. Bella is al best een hele tijd bij ons, zij is namelijk wat verlegen en zij vindt niet iedereen altijd even leuk en komt ook niet altijd tevoorschijn als mensen kennis met haar komen maken. Maar vandaag heeft zij besloten te laten zien wat een geweldig lieve dame zij is en zij kwam haar krabpaal uit en kwam knuffelen. En deze mevrouw vond Bella dan ook een ontzettende lieverd. En wil haar ontzettend graag de kans geven op een heerlijk leven bij haar. Dus Bella mocht mee naar huis vandaag en hopelijk zal zij snel wennen en zich veilig en geliefd voelen!

17 oktober 7