‼️Wilt u onze opvang bezoeken? I.v.m. de Corona/COVID19 epidemie werken wij alleen op afspraak.‼️

Voorkom teleurstellingen en neem vooraf telefonisch of via mail contact met ons op!

Het was vandaag een drukke dag in de opvang! Maar alles liep op rolletjes, aangezien wij enkel op afspraak werken en het bezoek dus heel geleidelijk binnen komt. 

Vandaag kwamen er mensen langs die heel graag kennis wilden maken met Gael. Zij hadden deze lieverd op de site gezien en wilden graag in levende lijve kennis met hem maken. Zij hebben hem dus ontmoet, heerlijk met hem geknuffeld en uitgebreid kennis gemaakt en zij vinden hem geweldig! En zij wilden hem graag adopteren. Dus Gael mocht mee naar huis vandaag en mag gaan beginnen aan zijn nieuwe leven! 

En vandaag kwam er een mevrouw langs, speciaal voor lieve Lola. Zij had haar hond ook mee en samen kwamen zij dus kennis maken met Lola. Zij hebben heerlijk gewandeld en natuurlijk gekeken wat beide honden van elkaar vonden. En zij vonden elkaar heel leuk! En deze mevrouw wil Lola dan ook graag adopteren en laat ons weten wanneer zij deze lieverd op komt halen! 

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Cremy. Zij hadden dit bijzondere meisje op de site gezien en wij hadden al contact met elkaar gehad om te kijken of Cremy een geschikte kandidaat zou zijn. En vandaag kwamen zij dus in levende lijve kennis met haar maken, hebben heerlijk met haar gewandeld en geknuffeld en wilden haar ontzettend graag adopteren. Dus Cremy mocht mee naar huis vandaag en mag laten zien hoe bijzonder zij is! 

​ En vandaag was het de grote dag voor Mora, Chester en Scottie! Zij zijn allen opgehaald door hun nieuwe families en zijn vandaag aan hun nieuwe leven begonnen!