Het was vandaag een drukke dag in de opvang! En omdat het zo druk was, hebben wij niet de tijd gehad om veel mailtjes te beantwoorden vandaag. Deze zullen morgen beantwoord gaan worden, sorry dus dat het wat langer duurt dan jullie van ons gewend zijn.

Maar vandaag begon de dag heel goed. Een lief gezin kwam kennis maken met Linda en Tula. Zij hebben eerder een hond van ons geadopteerd en hadden al snel op Linda en Tula gereageerd, toen zij op de site kwamen te staan. Hun vorige hond was helaas overleden en zij waren op zoek naar een lieve hond en toen zij de meisjes tegen kwamen, wilden zij dus heel graag kennis komen maken. Zij hebben eerst heerlijk gewandeld met Linda en Tula en kennis met ze gemaakt. En ondanks het feit dat de meiden natuurlijk moesten wennen, zagen zij ook hoe ontzettend lief en bijzonder zij zijn. En zij willen de meisjes heel graag gelukkig maken. En zij mochten dus mee naar huis en mogen daar laten zien hoe leuk zij zijn!

17 april 1

En er kwam vandaag een mevrouw kennis maken met Cooper. Zij had zijn verhaal gelezen, zijn foto’s gezien en was al heel enthousiast. En vandaag is zij dus in levende lijve kennis komen maken. Zij heeft een heerlijk eind met Cooper gewandeld, heeft hem beter leren kennen en zij vindt hem geweldig leuk! Zij komt heel graag volgende week nogmaals kennis maken en waarschijnlijk zal Cooper daarna gaan verhuizen!

17 april 2

Ook kwamen er mensen langs voor Famke, maar zij wilden ook kennis maken met de andere katten in de opvang. Dus hebben zij ook de familie van Famke ontmoet en vinden zowel Femke als Francien ook helemaal leuk. Zij gaan het weekeinde nadenken wie van de meisjes zij graag willen adopteren en laten ons dit volgende week weten!

En er kwamen vandaag mensen langs om kennis te maken met Panacotta. Deze mensen hebben recent een andere hond bij ons geadopteerd en stonden open voor een vriendinnetje. En zij wilden heel graag kennis maken met Panacotta. Zij hebben gezamenlijk gewandeld en kennis gemaakt en ondanks dat zij haar heel bijzonder vinden, hadden de honden geen klik met elkaar. En dat was natuurlijk het doel. Dus wij gaan voor Panacotta verder zoeken en mogelijk zien wij ze op een ander moment weer terug in de opvang.

17 april 6

En er kwamen vandaag mensen langs voor lieve Willem. Zij hadden zijn verhaal gelezen, hadden zijn foto’s gezien en wilden heel graag kennis met hem komen maken. Zij hebben heerlijk een poosje met hem geknuffeld en gespeeld en Willem heeft laten zien wat een leukerd hij is. En zij wilden hem dan ook graag adopteren. Dus Willem mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

17 april 7

En ook lieve Moosy kreeg bezoek vandaag! Moosy is nog bij maar kort bij ons, maar toen wij hem op de site hadden gezet, kwamen daar al snel reacties. En deze mensen wilden Moosy erg graag ontmoeten. Zij hebben vanmiddag gezien en gemerkt hoe ongelooflijk lief, aanhankelijk en vriendelijk is en hebben een poos kennis met hem gemaakt. En zij wilden hem erg graag zijn eigen gouden mandje bieden. Dus ook Moosy mocht mee naar huis vandaag en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

17 april 8