Het was vandaag een redelijk rustige dag in de opvang.

Maar vandaag kwam er bezoek voor kleine Miepje. Zij zat in een gastgezin en is daar komen wonen toen zij een weekje of 5 was. Zij heeft daar de afgelopen weken geleerd, genoten, heeft veel zorg gekregen van haar gezin en hun aanwezige katten en was er klaar voor om de stap naar een eigen familie te maken. Vandaag zijn er mensen kennis komen maken, die thuis ook al een kat hebben. En zij vinden haar geweldig. En wilden haar heel graag adopteren. Dus Miepje is mee naar huis gegaan en mag daar een grote meid gaan worden!

16 september 1

En vandaag kreeg Patrick bezoek. Deze mensen wilden erg graag kennis met hem komen maken en waren natuurlijk benieuwd. En Patrick heeft vandaag laten zien wat een ongelooflijk leuke knul hij is en deze mensen willen hem graag adopteren. Patrick heeft nog een wondje in zijn nek, die eerst moet genezen, maar als dat goed is, dan mag hij gaan verhuizen en gaan genieten van zijn nieuwe leven!

16 september 2

En vandaag was het de grote dag voor speciale Beer! Want hij werd vandaag opgehaald door zijn nieuwe vrouwtje en is aan zijn nieuwe leven begonnen!

16 september 3