Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang. We kregen veel telefoon over onze nieuwe honden en vandaag kwamen er ook mensen langs voor onze kanjers.

Want lieve Emi heeft vandaag bezoek gekregen. Deze mensen waren op zoek naar een lieve poes, die ook goed samen zou kunnen met de poes die zij al hebben. Nou kan Emi het uitstekend vinden met andere katten en zij kwamen vandaag dan ook kennis met haar maken. Zij hebben heerlijk met haar geknuffeld en kennis gemaakt en gaan nu nadenken of zij haar een fijne toekomst kunnen bieden. Zij laten ons dit morgen weten, dus wie weet heeft Emi na morgen haar eigen familie.

16 maart 1

En er kwam een gezin kennis maken met Matias vandaag. Zij hadden gisteren gebeld dat zij op zoek waren naar een jonge kat die in hun drukke gezin zou kunnen passen. En zodoende hadden wij Matias voorgesteld, want Matias kan de hele wereld aan! Hij is speels, grappig, ondeugend en werkelijk nergens van onder de indruk. Dus vandaag zijn kennis met hem komen maken en zij vonden hem geweldig leuk en zagen het helemaal zitten met hem! Dus Matias mocht mee naar huis en mag gaan genieten van een leven vol plezier, knuffels en uitdagingen!

16 maart 2

En vandaag werd Dizzy gesteriliseerd. Dit doen wij standaard bij al onze dieren, zowel honden als katten. Omdat wij dit ontzettend belangrijk vinden, alle dieren komen bij ons om een nieuwe start in hun leven te maken en wij vinden dat steriliseren/castreren hier onderdeel van is. Zij mag nu op zoek naar een liefdevol thuis!

16 maart 3

En vandaag was het de grote dag voor lieve Olivia. Haar nieuwe baasje had afgelopen zaterdag al kennis met haar gemaakt en vandaag kwam hij om haar op te halen. Deze schat is dus begonnen aan haar nieuwe leven!

16 maart 4