Het was vandaag een rustige dag in de opvang.

Maar we beginnen met het nieuws van gisteren! Want gisteren kwamen er mensen kennis maken met Noortje en Sigi. Zij hadden deze bijzondere dames op de site gezien en wilden heel graag kennis komen maken. Zij hebben gisteren uitgebreid kennis met de dames gemaakt en wilden ze heel graag adopteren. Dus de meisjes mochten mee naar huis en zijn begonnen aan hun nieuwe leven!

16 januari 1
16 januari 2

En vandaag kreeg lieve Roosje bezoek! Deze mensen hadden haar op Facebook voorbij zien komen en zij wilden heel graag kennis komen maken. Zij hebben heerlijk de tijd genomen om met haar te knuffelen en haar te leren kennen. En zij vinden haar ontzettend leuk! En willen haar graag adopteren. Zij komen haar volgende week ophalen en dan kan Roosje gaan beginnen aan haar nieuwe leven!

16 januari 3

En vandaag kwam er een meneer langs voor Chitto. Hij had het verhaal van Chitto gelezen, zijn foto’s gezien en hij was benieuwd of hij en Chitto bij elkaar zouden passen. Zij hebben samen een heerlijke wandeling gemaakt en Chitto heeft laten zien wie en hoe hij is. Deze meneer wil volgende week heel graag een tweede kennismaking met Chitto, dus wordt vervolgd!

16 januari 4

En vandaag was het de grote dag voor de kleine Kofu en Kiara. Deze lieverds zijn de laatsten van het kittenseizoen en zijn vandaag naar hun nieuwe familie verhuisd! Zij mogen heerlijk samen blijven en samen alles gaan ontdekken!

16 januari 5