Het was vandaag een redelijk drukke dag. Één van onze collega’s is vanmorgen vroeg naar Arkel gereden om bij Stichting Dierenlot weer spullen op te halen. En dankzij Dierenlot hebben wij weer voer voor onze honden en katten! Ook kwam iemand langs om spullen te brengen die wij goed kunnen gebruiken. En van de mensen die Orlando gisteren hebben geadopteerd, hebben wij ook nog voer en andere handige spullen gekregen!

Op de opvang begon de dag helaas wat minder leuk. Arap, een hond die via ons 3 jaar geleden zijn baasje had gevonden, is helaas bij ons terug gekomen. Heel verdrietig, want zijn baasje is onlangs overleden. Wij gaan Arap beter leren kennen en als hij er aan toe is, stellen wij hem aan jullie voor. 

Gelukkig werd het daarna toch weer een feestelijke dag, want drie van onze langzitters hebben vandaag een huisje gevonden! Ten eerste kreeg Luna vandaag bezoek van een gezin. Zij hebben lekker met haar gewandeld en na de wandeling hebben zij nog uitgebreid kennis met haar gemaakt op het plein. Deze mensen zagen in wat voor lieve en vrolijke hond dit is en waren eigenlijk op slag verliefd! Luna mocht dan ook vandaag lekker mee naar huis. 

16 april 1

Daarna kreeg Aldrin bezoek van een vrouw alleen. Ook zij heeft uitgebreid kennis gemaakt met Aldrin en zag dat hij ondanks zijn leeftijd nog erg actief is. Zij zag het dan ook helemaal zitten om hem op deze mooie leeftijd nog een fijn huisje te geven. 

16 april 2

Als laatste kreeg Ada bezoek van mensen die ook hun eigen hond mee hadden. Zij zijn samen met hun hond en Ada lekker op pad geweest en later hebben de honden nog uitgebreid kennis gemaakt op het plein. Na deze kennismaking waren ze er uit en Ada mocht lekker met ze mee! 

16 april 3

Wij zijn erg blij en dankbaar dat juist ook deze drie honden hun huis hebben gevonden!