Het was vandaag een redelijk rustige dag in de opvang. En jullie hebben het nieuws van gisteren natuurlijk nog tegoed.

Want gisteren kreeg Eugenia bezoek! Deze mensen hadden haar op de site gezien en wilden heel graag kennis met haar komen maken. Zij hebben heerlijk met haar gewandeld en geknuffeld, hebben haar beter leren kennen en Eugenia heeft laten zien hoe ontzettend leuk zij is! En omdat deze mensen het digitale huisbezoek al hadden gehad, mocht Eugenia mee naar huis. En deze mensen wilden haar heel graag adopteren en zij is dus lekker mee naar huis gegaan. En de eerste berichten, die wij vandaag hebben ontvangen, zij ontzettend goed!

15 mei 1

En er kwam een mevrouw kennis maken met Spruit en Tarzan. Deze twee oudere jack russeltjes waren bij ons binnen gekomen nadat hun vrouwtje was overleden. Deze mevrouw houdt erg van wandelen en was op zoek naar een hond of hondje die haar gezelschap zou kunnen houden. En daarom hadden wij de jongens voorgesteld, omdat zij erg van wandelen houden, maar ook echt genieten van menselijk gezelschap en aandacht. Zij heeft dus gisteren kennis met ze gemaakt en zij wilde er natuurlijk even over nadenken. Maar vanmorgen was de knoop doorgehakt, zij wilde ze heel graag adopteren. En vanmiddag heeft zij Spruit en Tarzan opgehaald en zijn zij begonnen aan hun nieuwe leven!

15 mei 2

En er kwamen mensen langs om kennis te komen maken met Isadora. Zij zochten een hond die het heerlijk vindt om buiten te leven en hebben een heerlijke plek voor een grote hond. En toen zij het verhaal van Isadora lazen, leek zij heel goed te passen. Dus gisteren kwamen zij kennis met haar maken, hebben met haar gewandeld en geknuffeld en heeft Isadora laten zien wat een kanjer zij is. Zij hebben er vervolgens een nachtje over geslapen zij hebben ons vandaag laten weten dat zij haar heel graag welkom willen heten. Zij gaan nu thuis alles in orde maken voor haar komst en als alles klaar is, mag Isadora gaan verhuizen!

15 mei 3

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met lieve Salma. Zij hadden deze heerlijke lieverd op de site gezien en waren erg benieuwd naar haar. Salma is mee gaan wandelen en begon tijdens de wandeling al helemaal te ontdooien en er kwam zelfs een kwispeltje. En toen de mensen nog een poosje bij ons zaten, kwam Salma steeds een beetje losser. Ze begon steeds meer te kwispelen en zocht heel veel contact met deze mensen. En zij zijn er dan ook van overtuigd dat Salma heel gelukkig bij hun kan gaan worden en willen haar graag adopteren. Zij komen haar volgende week zaterdag ophalen en dan kan zij beginnen aan haar nieuwe leven!

15 mei 4