Het waren behoorlijk drukke dagen de afgelopen week en helaas hebben we de tijd niet gevonden om het nieuws te schrijven. Maar bijgaand weer de update!

Het is momenteel heel erg druk met alle kittens die bij ons binnen komen en heel veel verzorging vragen. Ze moeten het allemaal warm hebben, 3 keer per dag pap/melk en vlees krijgen, ze moeten steeds weer een schoon hokje, schone bedjes en schone bakjes krijgen, ze moeten natuurlijk veel knuffels krijgen en veel van de kittens zijn ofwel ziek of hebben medicatie nodig. Dus iedere dag hebben wij het druk, maar dan hoofdzakelijk met het verzorgen van het kleine grut <3. Neem kleine Puck bijvoorbeeld, die niet kon lopen bij binnenkomst, maar het inmiddels heel erg goed maakt! Zie zijn foto, waarin hij heel erg ontspannen is :-).

15 juli 1

En vandaag hebben wij heerlijk nieuws te melden over Evans! Deze verlegen jongeman heeft vandaag namelijk zijn eigen baasjes gevonden. Zij hadden het verhaal van Evans gelezen, hadden zijn foto’s gezien en zij wilden hem ontzettend graag een kans op een heel fijn leven geven. Zij hebben hem ontmoet en ondanks dat Evans op afstand bleef, twijfelden zij niet en hebben hem geadopteerd vandaag! Wat heerlijk dat ook hij een kans op een toekomst heeft gekregen vandaag!

15 juli 2

En vandaag mocht Punky naar huis! Deze heerlijke kitten was al gereserveerd voor haar nieuwe familie en vandaag was hij zover dat hij ook echt mee naar huis mocht. Dus hij is begonnen aan zijn nieuwe leven!

15 juli 3