Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang. Allereerst kreeg Camilo bezoek vandaag. Wij hadden al contact gehad met deze meneer en vandaag was de dag dat hij kennis kwam maken.
Deze meneer heeft heerlijk een stuk met Camilo gewandeld en was er daarna helemaal over uit. Zaterdag wordt hij opgehaald en mag hij gaan genieten van zijn nieuwe leven. 

15 april 1

Daina kreeg vandaag ook bezoek van mensen. Zij wacht al een tijdje op een gouden mandje, maar vandaag kwamen er mensen speciaal voor haar! Zij hebben eerder een zelfde kruising gehad en toen zij Daina op de site zagen, stal zij al hun hart. Deze mensen hebben vandaag een stuk met haar gelopen en haar beter leren kennen. Er was daarna ook geen twijfel, Daina mocht lekker mee naar huis! 

15 april 2

Ook kreeg Orlando vandaag bezoek. Wij hadden contact met deze mensen gehad en zij hebben zelf een lieve, fijne hond die ook opzoek was naar een maatje. En laat Orlando het nou ook heel fijn vinden om een maatje te hebben! Zij zijn lekker met hem op pad geweest en hebben hem wat beter leren kennen. Deze mensen beseffen wat hij nodig heeft en weten zeker dat dit helemaal goed moet gaan komen. Dus Orlando is ook mee gegaan naar zijn nieuwe huisje. 

15 april 3

En ook Ramon kreeg vandaag bezoek van een gezin met een andere hond. Ramon heeft direct al zijn charmes in de strijd gegooid en vooral de kinderen waren ook direct verliefd op hem! Zij hebben lekker met hem gewandeld en hem beter leren kennen. Zij gaan nu een paar dagen goed nadenken of zij Ramon een fijn huis kunnen bieden. Nog even spannend dus. 

15 april 4

Helaas kwam er vandaag ook een afstandshond binnen. Deze mensen hebben altijd met alle liefde voor Marley gezorgd, maar soms veranderd een leven dusdanig dat het niet meer eerlijk is voor de hond. Wij gaan haar beter leren kennen en zullen haar voorstellen als zij er aan toe is!