Het was vandaag een erg drukke dag in de opvang. En ook gisteren was het best een drukke dag in de opvang.

Gisteren begon de dag geweldig voor drie van onze ‘verwilderde’ katten. Deze dames kwamen van buiten en hadden niet de behoefte om bij mensen te zijn. Zij vonden ons heel spannend en vonden het niet fijn dat wij er ook waren. En toen wij een mail kregen van mensen die op zoek waren naar buitenkatten, hebben wij onze drie dames voorgesteld. Zij hebben in hun nieuwe huis de gelegenheid om warm en droog te wonen, zij krijgen vanzelfsprekend eten en drinken en zorg, maar hoeven niet te knuffelen of bij hun baasjes te zijn. Zij mogen wel een knuffel komen halen, maar dat hoeft niet. En dat was echt perfect voor Guusje, Ienieminie en Mama. En gisteren zijn deze dames dus verhuisd en is hun nieuwe leven begonnen!

En gisteren kreeg Bear bezoek. Deze mevrouw had hem op de site gezien en was al helemaal weg van hem en wilde ontzettend graag kennis komen maken. Zij heeft heerlijk met hem gewandeld en was er helemaal uit, zij wilde Bear een heerlijk actief leven gaan bieden. Het digitale huisbezoek was inmiddels geweest en Bear mocht daarom ook mee naar huis. Hij is dus begonnen aan zijn nieuwe leven !

14 november 4

En er kwam gisteren een gezin kennis maken met Fox. Dit gezin was al een poosje op zoek naar een hondje voor hun gezin en toen wij Fox binnen kregen, hebben wij hem voorgesteld, want hij leek helemaal te passen bij wat zij zochten. Gisteren hebben zij heerlijk gewandeld, geknuffeld en gespeeld en zijn helemaal verliefd op hem geworden! En zij waren er helemaal klaar voor om hem te adopteren. Dus Fox mocht mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven.

14 november 5

En Mes kreeg gisteren ook bezoek. Zij hadden Mes op de site gezien en waren op zoek naar een lieverd en omdat zij geen andere huisdieren hebben, leek Mes heel geschikt te zijn. Zij zijn gisteren kennis met hem komen maken, hebben heerlijk met hem geknuffeld en vonden hem geweldig. En zij wilden hem dan ook graag adopteren. Dus Mes mocht mee naar huis en is inmiddels aan het genieten van zijn nieuwe leven!

14 november 6

En vandaag kreeg Grizly bezoek! Deze mensen hadden hem op de site gezien en op hem gereageerd. En zij wilden heel graag kennis met deze knul komen maken. Zij hadden één van hun andere honden meegenomen, zodat ook zij kennis konden maken. Samen hebben zij heerlijk gewandeld en Grizly heeft laten zien wie hij is wat hij zo graag zou willen; werken! En daar waren deze mensen naar op zoek. De kennismaking verliep uitstekend en zij wilden Grizly dan ook graag zijn gouden mand bieden. Het digitale huisbezoek was ook al geweest en Grizly mocht dus lekker mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

14 november 7

En er kwamen vandaag mensen langs voor lieve Woody en Jessie. Deze broer en zus waren een paar weken geleden bij ons binnen gekomen en waren toen ziek. Maar ze waren inmiddels helemaal opgeknapt en er aan toe om naar een eigen familie te verhuizen. Deze mensen hadden op Woody en Jessie gereageerd en vanmorgen zijn zij kennis komen maken. En tja, het is nagenoeg onmogelijk om niet verliefd te worden op dit duo. En dat is dan ook gebeurd en Woody en Jessie mochten mee naar huis. Zij mogen de nieuwe wereld gaan ontdekken en blijven gezellig samen!

14 november 8

En er kwamen mensen kennis maken met Moncho vandaag. Zij hadden deze leukerd op de site gezien en wilden heel graag in levende lijve kennis met hem maken. Zij hebben vandaag dan ook heerlijk met hem gewandeld en hebben gezien wie hij is. En dat vinden zij geweldig en zij willen hem dan ook heel graag adopteren. Zij komen hem volgende week ophalen en dan mag ook hij gaan beginnen met zijn nieuwe leven!

14 november 9

En onze kleine Ziva kreeg vandaag bezoek. Wij hadden Ziva voorgesteld aan deze mensen en vandaag hebben zij uitgebreid kennis met haar gemaakt. Ziva heeft geknuffeld, gespeeld en natuurlijk gek gedaan en heeft laten zien wie zij is. Deze mensen gaan het weekeinde nadenken of zij haar een gouden mandje gaan geven en laten ons dit maandag weten.

14 november 10

En Jaco kreeg vandaag bezoek! Deze mensen hadden Jaco op de site gezien en wilden heel graag voelen en meemaken hoe Jaco in levende lijve is. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en geknuffeld en Jaco heeft heerlijk genoten. En deze mensen ook en zij willen hem heel graag adopteren. Over 2 weken komen zij hem ophalen en dan kan ook hij gaan beginnen aan zijn nieuwe leven!

14 november 11

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Tommie. Deze leuke vent was recent bij ons binnen gekomen en bleek een ontzettende leukerd te zijn. En toen hij van de week op de site kwam te staan, kreeg hij al gauw een reactie. En vandaag kreeg hij dus bezoek van mensen. Tommie heeft laten zien hoe ontzettend leuk hij is en deze mensen wilden hem heel graag adopteren. Dus Tommie is mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

14 november 12

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Angela, een moeder en haar zoon. Zij zochten al een poosje een hond en Angela leek heel goed bij ze te passen, dus vandaag zijn zij kennis komen maken. En vanaf het eerste moment was Angela helemaal weg van de zoon van deze mevrouw. Meteen was het goed, was Angela verliefd op hem en het was heel bijzonder te zien hoe dit ging. Zij hebben heerlijk gewandeld en geknuffeld en het ging allemaal heel erg leuk! En zij gaan het weekeinde nadenken of zij Angela een heerlijk leven kunnen bieden. Dus volgende week krijgen wij te horen of Angela haar koffers vast mag gaan pakken!

14 november 13

En er kwamen mensen langs voor Costa. Zij hadden Costa op de site zien staan en waren gecharmeerd van haar en wilden haar heel graag in levende lijve ontmoeten. Het digitale huisbezoek was al geweest en wij hadden zoveel mogelijk over Costa verteld. Zij hebben met Costa gewandeld, kennis gemaakt en geknuffeld en zij waren helemaal blij met haar. En dat maakte dan ook dat zij haar graag een fijne toekomst wilden bieden. Dus Costa mocht mee naar huis en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

14 november 14

En vandaag is kleine Joris naar huis gegaan! Dit kleine ventje kwam bij ons binnen, zonder moeder en nog heel erg klein. Hij is door een lieve pleegmoeder met de fles groot gebracht en inmiddels was hij er klaar voor om te gaan verhuizen. Deze mevrouw heeft ook al 2 katten uit onze opvang en daar komt de kleine Joris nu bij te wonen. Dus hij heeft al 2 grote broers die hem vast nog het één en ander kunnen bijbrengen 😉

14 november 15

En vandaag is lieve Mawi ook verhuisd naar haar nieuwe familie! Mawi kwam als bang meisje bij ons binnen en had niet zoveel vertrouwen in mensen. Maar na een poosje in een lief pleeggezin te hebben gewoond, kwam Mawi uit haar schulp en bleek een intens lief meisje te zijn. En vandaag heeft zij haar eigen gouden mandje gevonden en heeft zij nu ook een plekje wat zij thuis mag noemen!

14 november 16