​Het was vandaag een drukke dag in de opvang. 

En vandaag kwamen er mensen langs, die graag met Cafe kennis wilden maken. Dus zijn zij in de kattenkamer gaan zitten, waar natuurlijk ook de andere katten lopen. En daar liepen zij tegen Shu aan! Deze grote en imposante verschijning kwam even laten zien hoe leuk, stoer en eigenwijs hij is. En daar vielen deze mensen erg voor! En zij wilden Shu dan ook graag adopteren. En deze jongeman is dus mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven! 

En vandaag kregen ook Oscar en Polly bezoek! Deze mevrouw had dit leuke duo op de site gezien en wilde heel graag in levende lijve kennis komen maken. Zij heeft met ze gespeeld en geknuffeld en zij wilde ze erg graag een fijn thuis geven. Dus Oscar en Polly mochten vandaag mee naar huis en mogen samen gaan genieten van hun nieuwe leven! 

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met de kleine Mo, maar zij hadden ook Luna op de site gezien en waren ook benieuwd naar haar. Dus zijn zij met beide hondjes gaan wandelen en hebben deze senioren genoten van het mooie lenteweer! En bij de verdere kennismaking zijn zij gevallen voor de kleine Luna! En aangezien zij al een hondje van ons hebben, mocht Luna direct mee naar huis. En mag dit heerlijke meisje gaan genieten van haar nieuwe leven! 

En er kwam een gezin kennis maken met Wolf. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en gespeeld en Wolf heeft laten zien wat een kanjer hij is. Maar hij was niet helemaal wat deze mensen zochten helaas. Maar wij gaan in de gaten houden of er een leuke hond voor hun binnen gaat komen en hopelijk wordt dit vervolgd. En voor Wolf blijven wij natuurlijk ook zoeken! 

​ En er kwam ook een gezin langs voor lieve Bram. Deze ontzettend lieve en leuke knul heeft vanmiddag laten zien hoe geweldig hij is, hoe intens lief en hoe braaf en deze mensen hebben gezien hoe en wie hij is. En zij willen heel graag het weekend nadenken of zij Bram een heerlijke toekomst kunnen bieden. Dus volgende week hopelijk goed nieuws voor deze kanjer! 

En vandaag was het de grote dag voor Coco en Willy! Want deze jongens zijn vandaag opgehaald door hun nieuwe familie en begonnen aan hun nieuwe leven! 

En ook de piepkleine Arnold werd vandaag opgehaald door zijn nieuwe vrouwtje! Hij had al bezoek gehad van haar en het huisbezoek was inmiddels ook geweest. Dus de kleine man is vandaag begonnen met zijn nieuwe leven!