Het waren redelijk drukke dag de afgelopen week. En wij delen graag dit nieuws met jullie!

Afgelopen maandag kwamen er mensen kennis maken met Kaila. Zij hadden dit leuke meisje op de site gezien en wilden heel graag kennis met haar komen maken. Zij moesten van ver komen en daarom was er eerst een huisbezoek geweest. Dus als zij Kaila heel leuk zouden vinden, dan zou zij direct mee naar huis kunnen. En dat was beslist het geval! Zij vonden Kaila een geweldig leuk meisje en zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Kaila mocht mee naar huis en is begonnen aan haar nieuwe leven!

13 mei 1

En gisteren kreeg de kleine Bishop bezoek! Deze mensen hadden haar al eerder op de site gezien, maar toen was zij al gereserveerd. Maar toen Bishop terug bij ons kwam, hebben zij snel contact met ons opgenomen en kwamen gisteren kennis met haar maken. Zij hebben een stukje met haar gewandeld en hebben daarna uitgebreid kennis met haar gemaakt. En ondanks dat ze een heel dametje is, zagen zij dit helemaal goedkomen thuis. En zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Bishop mocht mee naar huis en mag gaan genieten van een heel nieuw leven!

13 mei 2

En gisteren was het de grote dag voor lieve Goliat. Zijn familie had al twee keer kennis met hem gemaakt en gisteren was het de grote dag! Hij mocht lekker mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe leven!

13 mei 3

En vandaag kregen Noeska en Tessa bezoek! Deze mensen hebben zelf ook een pincher, die natuurlijk ook mee was. Samen hebben zij kennis gemaakt met de meisjes en Tessa vond het allemaal een feestje, ging lekker mee wandelen en heeft laten zien hoe bijzonder zij is. Noeska scharrelde lekker een beetje rond, kwam een koekje halen en vond het allemaal prima. Deze mensen waren al verkocht bij het zien van hun foto’s, maar in levende lijve nog meer. En er was dan ook geen twijfel en zij wilden de meisjes heel graag een liefdevolle toekomst bieden. Dus onze oudjes zijn mee en mogen gaan genieten op een prachtige plek!

13 mei 4

En de grootste hond uit onze opvang, Lobo, met een schofthoogte van 83cm, kreeg vandaag ook bezoek. Deze mensen hadden hem op de site gezien en waren erg benieuwd naar deze schat. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld, geknuffeld en uitgebreid kennis gemaakt en zij wilden hem heel graag een hele fijne toekomst bieden. Dus Lobo mocht ook mee naar huis en mag gaan genieten van zijn nieuwe toekomst!

13 mei 5

En het was vandaag de grote dag voor Kitty. Deze lieverd werd vandaag opgehaald door haar nieuwe baasjes en is ook begonnen aan een heel nieuw leven <3

13 mei 6