Het was vandaag een drukke dag in de opvang!

Vandaag kwamen er mensen kennis maken met Ziva! Een langzittende hond uit onze opvang, waar wij allemaal al best een beetje gek op zijn natuurlijk :-). Ziva was op zoek naar bijzonder lieve en begripvolle mensen en vorige week kregen wij een telefoontje van mensen die haar heel graag zouden ontmoeten. Zij hebben eerst alle formulieren ingevuld, een filmpje van hun huis gestuurd en vervolgens hebben wij nog een keer gebeld. En alles leek geweldig te zijn voor Ziva. En vandaag zijn zij kennis met haar komen maken, hebben zij heerlijk met haar gewandeld en hoefden er verder niet meer over na te denken, ze willen Ziva heel graag adopteren! Zij gaan thuis alles in orde maken en komen haar volgende week graag ophalen!

13 maart 1

En er kwam vandaag een gezin kennis maken met Santa Maria. Deze prachtige en erg lieve hond was van de week bij ons binnen gekomen en wij hadden haar voorgesteld aan dit gezin. Wij hadden al uitgebreid contact met elkaar gehad en nu hadden we een hond gevonden, waarvan wij dachten dat zij mogelijk heel goed bij ze zou kunnen passen. Vandaag zijn zij kennis met haar komen maken, hebben heerlijk met haar gewandeld en vinden haar geweldig. En zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Santa Maria mocht mee naar huis vandaag en mag gaan beginnen met haar nieuwe leven!

13 maart 2

En er kwamen mensen kennis maken met Gamora. Ook zij hadden haar voorgesteld gekregen van ons. Zij hebben namelijk al eerder een hond van ons geadopteerd en voor deze knul waren zij al een tijdje op zoek naar een fijne jongedame, die samen met hem zou kunnen genieten van het leven. Toen wij Gamora zagen op filmpjes vanuit Spanje, hadden wij al het idee dat dit weleens een goede match zou kunnen zijn en deze mensen zijn vandaag dan ook al gekomen, om haar in levende lijve te komen ontmoeten. Zij hebben met Gamora gewandeld en uitgebreid kennis gemaakt en waren heel blij met haar. En wilden haar heel graag de kans geven om gelukkig te worden, samen met hun andere jonge hond. Dus Gamora is mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

13 maart 3

En er kwam een meneer langs voor lieve Olivia vandaag. Hij had onlangs gereageerd op een andere hond uit onze opvang, maar die leek niet helemaal geschikt voor zijn leven te zijn. Maar wij hadden beloofd het in de gaten te houden en toen afgelopen week Olivia bij ons binnen kwam, moesten wij direct aan hem denken en hebben haar voorgesteld. Hij was heel enthousiast en wilde erg graag kennis met haar komen maken. Hij heeft een heel eind met haar gewandeld, kennis gemaakt en Olivia heeft laten zien wat een ongelooflijk leuke griet zij is. En deze meneer wil haar erg graag adopteren! Hij gaat thuis alles in orde maken en komt haar volgende week vrijdag graag ophalen!

13 maart 4

En vandaag was het de grote dag voor Levi, die nu Garfield heet! Hij had al eerder bezoek gehad van zijn nieuwe familie, maar omdat hij nog niet helemaal fit was, mocht hij nog niet verhuizen. Maar vandaag was het zover en mocht Levi lekker mee naar huis en mag hij gaan genieten van zijn nieuwe leven!

13 maart 5

En ook April mocht vandaag beginnen aan haar nieuwe leven! Haar vrouwtje, die vorige week al kennis met haar had gemaakt, kwam haar vandaag ophalen. Zij hebben eerst nog even lekker gewandeld en vervolgens is April mee naar huis gegaan en mag ze gaan genieten van haar nieuwe start in haar leven!

13 maart 6